CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

3 Eylül 2007 Pazartesi

eve dönüş

senin olduğunu bilseydim belki istanbula bile gitmezdim,dönüştede biraz tedirginlikle geldim bu yüzden. aman bişi olurmu telaşı vardı bende. neyseki çok rahat bi yolculuk oldu. geldiğimizde ananeden bol bol fırça yedik haberi sakladığımız için. önceden aldığım bi karar yüzünden ben ilk 4 ay söylemeyecektim ama baba dayanamadı ve söyledi ananeye ,ananede anneye kızdı hep sakladın benden diye. gitmeden kış hazırlıklarının çoğu yapıldığı için rahat etti anne. ama en çok sevdiği şeyleri bile yiyemedi baya bi süre.mesela binbir özenle yaptığı közlenmiş kırmızı biberleri ve salatalık turşularını... anane saolsun hergün onda yemekteydim zira mutfağın önünden geçerken bile öğürmeler başlıyordu:)

varlığını öğrenmek..

Bi süredir karar vermiştik haintosbağa ile bi bebeğimiz olmasına ama gezmelerdende eksik kalamıyorduk ikimizde. istanbula düğüne gittik bi hafta öncesinden hem gezecektik hem alışveriş yapılacaktı herzmanki gibi ama artık planlarımızı uygulamanın kolay olmadığını baştan öğrettin bize:) istanbula gider gitmez uyumaya başladım ama nasıl uyumak,kafamı kaldıramıyorum. Sabah kahvaltı yapıyorum sonra uyku,yemeğe çağırıyolar gene uyku:) Ben dedim bişi var bende 2. gün sonunda evde bulunan bi testte hafif çizgi çıktı ama çok çok net değil. o testlerin sabah yapılması gerektiğini sonradan öğrendik tabi:) ertesi sabah halayla beraber çalıştığı hastaneye gidip kan ve idrar verdik. idrarda evet var ama net sonuç için bi hafta sonra tekrarlanmalı dendi kan verdiğimizden habersiz. bu sırada kadıköye inildi kan sonucu ertesi gün çıkacak ama anne durabilirmi?mümkün değil. hemen bi özel hastaneye gidilip kan verildi ve o geçmeyen bi saat beklendi. sonuç sen geliyorsun:) aranacaklar arandı haber verildi.eve gelindi ama anne hala uyuyo hep uyuyo. bir düğünü uyuyarak atlattık yani sayende oynamadan.

Başlangıç







Aslında uzun zamandır düşündüğüm birşeydi ama bi türlü kısmet olmadı . kendimle ilgili hazırladığım bir sayfa vardı ama kızım için yapmak daha özen istiyordu ve o varken başka bişeyle uğraşmak istemedim bi süre sanırım. Ama bugün canım sıkkın ve bişeylerle uğraşmak beni kendime getirebilir,özellikle eylüşümle ilgili bişeyler olması daha çabuk toplamamı sağlayacak sanırım.