CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8 Şubat 2008 Cuma

anne hala eğitimde




sevgili arkadaşım mine alinin doğumgünü ile ilgili yazıma yorumla yeni işimle ilgili neler yaptığımı merak ettiğini yazmış,aslında yeni işimle ilgili yada daha doğrusu eskisi gibi herşeyle ilgili uzun uzun yazmak istiyorum ama bu mümkün olmuyor. eğitimde olduğumdan ve eğitimde arada ödevler verildiğinden,sınavlar yapıldığından eve geldiğimde eylüş uyuyana kadar eylüşle ilgilenip sonra evde yapılması gerekenleri yapıp yatmaya gidiyorum tıpış tıpış.birde erken kalkınca iyice yorulur oldum . aslında bahar burada ve evle ilgili bi çok iş bana kalmıyor bile ama işte sanırım evde oturmaya alıştığımdan hamlamışım:) yeni işimde henüz daha eğitim aşamasındayım,eğitim bitince bir değerlendirme sınavımız var arada olduğumuz sınavlar haricinde işte o sınavdan sonra operasyon alanına giriyorum:) 15 aydan sonra işe başlamak bana çok farklı gelmesede kızımdan dolayı iş hayatı eskisi gibi olmayacak sanırım.

bu arada kızımın keyfi yerinde evinde uyanıyo babası evde bi haftadır raporlu çünkü,teyzesi evde onunla ilgileniyor ,ananesi devamlı yanlarına geliyor ona mamalar yapıyor,akşamda anne onunla oyunlar oynayıp muhallebisini yediriyor ve banyosunu yaptırıyor e daha ne olsun:) ha bide kızımın gezmeleri var tabi ananesi ile hergün yapılan. mesela bugünkü gezmelerinde bol çocuk vardı ve ben akşam uğrayıp kızımı aldığımda hepsi delirmiş gibi oynuyorlardı. sultan,anıl,umut ,ebru ve eylüş gün boyunca devamlı beraber oynamışlar, özellikle umut kızımla çok ilgilenmiş.umutun annesi yani uzak kuzenim aslıda çalıştığı için umuta "onun anneside işte " dediklerinde umut devamlı kızımın etrafında pervane olmuş ve onu ağlatmamak için elinden geleni yapmış. bu arada umut henüz 5 yaşında.

bunun dışında kızım neler yapıyor;zaten arada yaptığı "hastamı oldun sen " sorusuna öksürür şeklinde cevap vermeyi abartmış durumda. gözümüzün içine bakıyo hastamı oldun sen diyelim diye ve demessek öksürüp zorla gene dediriyor.koltuklardan tutarak yürümeyi abarttı,koltuk aralarındaki uzun boşluklarda onu korkutmuyo artık,alarko nun reklamındaki kedi kızımın favorisi onun dışında tv açık olsada dönüp bakmıyo ama o çıktığı anda önüne geçmeye çalışan olsada boynunu bacaklarını bi şekilde eğip bükerek izlemeye çalışıyo,miziklerde hele sevdiği ve tanıdığı müziklerde tempo tutup dansetmeyie iyice ilerletti,bunların dışında unuttuğum bi sürü şey var aklıma geldikçe not edip yazacağım .

kızım uyumadan idrar aldım ve kültür için hastaneye yolladım. bu ayda temiz çıkarsa koruyucu doz antyibiyotiği de bırakacağız bu nedenle sabırsızlıkla bekliyoum sonucu ama 2 gün sonra çıkıyo .

0 yorum: