CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Mayıs 2008 Pazartesi

pastamızı keserken


kızım uyanınca palyaçomuzu ve fotoğrafçımızı aşağı çağırıp pasta kesmek için hazırlandık ama kızım hala esniyordu:) etrafında beste ile zeynep arkada buğra, yüzlerinde çiçekler kalpler ve ellerinde çiçek balonlarımız.

ve kızım pasta gelmeden önce çocuklarla ama buğranın boyu yetmediğinden filizcim onu tuttu yoksa kızkardeşim çocuk diil tabiki:))

ve işte pastamız geldi ve eylüşün etrafında kendi ile ilgili bişiler olduğunun farkında ve mutlu hallerinde bir pozu,pastamızı hale teyzemiz mottadan getirtmiş hatta birazda hikayesi var ama çok teşekkür ederiz kendisine.


ve pastayı üfledik kuzum hep mumlar yansın isterdi çünkü bayıldı mumlara yada etrafdaki herkesin bizim etrafımız toplanıp bakmasına ve resim ve kameraya çekmesine:)


çocuklarla ilglenen onlara balonlarla çiçekler,köpekler yapan,yüzlerini boyayan ve sonrada pasta kesilirken yanımızda olan eylüşün başlarda bayıldığı sonrasında gördüğünde anlamsız çığlık attığı palyaçomuz:)


kendi pastasından yemeyen,ben çatal uzattığımda nerdeyse kucağımdan atlayan cadı doğumgünü kızı eylüşş


küçük ve büyük halaları ile eylüş.toplu resim çekilmesi için organizasyon yaptım ama olmadı elimizde olmayan nedenlerle ama burda arkadan azıcık görünüyo masamız.


ve kızım teyzesinde.zaten akşama kadar onda uyudu onda yedi,


babanne,büyük hala,küçük hala ve babamız ama eylüş o ara nerede ise kayıp sadece onları resimlemişiz.


of anane yediğin yetmiomuş gibi banda yedirdin ha :))


yarıtoplu bir resim:)

1 yorum:

hale dedi ki...

ahh emoşum o pasta var ya o pasta asıl pasta değilmiş:)))) asıl sipariş edilen pasta süslü püslü bi şeymiş ama taşıyan çocuk o pastayı devirmiş:((( devirincede bu alınmış. ama genede her şey çok güzeldi yeni gelen pasta süsülü püslü olmasada idare edersi hani sana demiştim ya çilekli diye franbuazlı görünce şaşırmıştım o nedenleymiş:)) çook teşekkür ederim bi tanem sana bu önemli gününde beni de davet ettiğin için tekrar miniğimin doğum günü kutlu olsun seni çook seviyorum