CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 Haziran 2008 Cuma

işte kep töreni




kep töreninin yapıldığı şehir stadına gidip önceden gidenlerin tuttuğu yerlerimize oturamadık:) çünkü kızım etraftaki curcuna ve çocuklardan ha bire tepelendi durdu bizde oturmadık filizle,zaten sonra ben kızımı teyzesine bırakıp sahaya fotoğraf çekimine indim.




yürüyüş sonrasında tören alanında resim çektim bol bol,
kepini atmadan önce son dakikalarda teyzemiz
ve bütün kepler havada
tören sonrası stadda hem konser hemde pilav hazırlanmıştı karamanoğlu mehmetbey üniversitesi tarafından.gerçi teyzemiz selçuk mezunu.

baharın kep giyme töreni için ankaradan gelen tuğçe ve konyada okuyan gonca ki bu kızlar ortaokuldan itibaren ayrılmaz üçlü:))




nişanlısının okulunu bitirmesini beklemekten evlenemeyen ve sonunda kep giyme töreninide gören haydar:))


veeee eylüş hanım kepi giydi:) allah kızımın kep törenine gitmeyide nasip etsin bize inşallah.

8 yorum:

Öykü'm dedi ki...

Günleriniz ne güzel geçmiş..
Hep böyle olmasını dilerim.

Senin dediğin gibi, İnşallah bizimde çocuklarımızın kep giydiğini görmemiz nasip olur.
Çok öpüyorum..

bahar dedi ki...

meleğim benim, yanımda olduğun için çok çok teşekkürler... hep yanımda, hep hayatımda ol, seni çok seviyorum eylüşüm.. ablacım sana da çok teşekkürler hep yanımda olduğun için ve eminim hayatım boyunca yanımda olacaksın ben de senin yanında olacağım hep.. her şey için çok teşekkürler. sizi çok seviyorum..

emel dedi ki...

öhö öhö zaten kep töreninin başında filizle ha bire ağladık ve o nedenle ben kendimi sahaya attım aslında resim çekmek bahane idi. orada seni uzaktan izlerken devamlı daha dün koynumda uyuyan küçük kız geldi aklıma.. ne çabuk büyüdün mezun olsun ve evleniyosun. ay neyse sulanmasın gene gözlerimiz. hep mutlu ol ve en kötü günümüz böyle geçsin hayatım benim

EVREN dedi ki...

öncelikle beni hazırlıksız yakalayamazsınız emel hanım ben her an fotoğraf çekılmeye hazırım..doğuştan gelen bi özellik bu..ayrıca yılmadan kep törenimizde bize eşlik edip fotoğraflarımızı çektiğin için sana çoook teşekkür ederim.(foto sayısı 512:))..eylüle bu yaşında bu halınde bile kep bukadar yakışmışken üniversiteden mezun olurken nasıl olacağını tahmin edemıyorum..Allah onun kep gıydiğni görmek nasip etsin inşallah..ozaman da fotoğraf çekmek bizim görevimiz...sizi ailecek çok seviyorum..

bahar dedi ki...

eylül kızım can kızım kekik kızım bal kızım annesnin fıstığı birtanecik gül kızımmmmm:Dyaa eylüş bu ninniyi bizede ezberlettin kep törenimizede geldin gördün çokta matah birşey değil gördüğün gibi..ben sana tavsiye etmiyorum üniversiteyi benim şimdiki aklım olsaydı ve bu teyzen olan bahar arkadaşımdan ve diğer arkadaşlarımdan ayrılmanın bu kadar zor geleceğini bilseydim asla össye girmezdim..daha çok yolun var eylüş bebek..yolunda güzel dostluklar olsun..BETÜL TERZİ

emel dedi ki...

öncelikle ben seni bi gün hazırlıksız yakalarım evroşcum . sadece 512 resimmi çekmişim allah kahretmesin :))abi ha bire basılı tuttum hiç elimi çekemdimki makinanın çekme tuşundan hayır bide hala çek diyosun bana "çektim çektim çok çektim" demişim bende ha bire kızlar beni taklit ediyolardı hatırlarsan:)) ımm kızıma kep nasıl yakışıtı hakkaten dimi, kuzu o ya kuzu kepli kuzu. bizde sizi ailecek izliyoruz aman seviyoruz,senin ailende çook şeker.

emel dedi ki...

canım betülcüm kızım büyüyünce kendisi karar versin ama ben şimdilik senin yazdığına şu yorumu yapıcam. en azından arkadaşlarını tanıma şansı buldun ünv sayesinde, ya hiç tanımasaydın, şimdi ayrılsanız bile emin ol hep görüşüceksiniz,sadece 24 saat aynı evde olmayacaksınız, e zaten evleniyosun şekercim sende otur evinde artık:PP bu arada senin ailen ve nişanlında çook canayakındı.o akşam kalabalık bir ortamda ama hiç rahatsız olmadan çok mutlu olduk.

EBRU ATALAY dedi ki...

Emelcim tebrik ediyorum çok..İnşallah kızlarımızında bu günlerini görürüz...Bu arada özlemiş seni görmeyeli...Yüzünü gördük nihayet yani..:)))Arada kendi resminide koy cicim dimi yani...:)))