CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4 Haziran 2008 Çarşamba



kızım babasıyla sabah keyfi yaparken, e hep benimi ısırıp tırmıklayacak:))





ve işte kendi başına yemek yerken, menümüzde tavuk makarna var,bi parça tavuk ağızda makarna elde:))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

:)) neyse geri geldim. ayakta uyuyorum heralde bu sizin idrar yolu enfeksiyonu için aylar öncede bişeyler yazmıştım. tanrım dejavu.:)))))))
neyse umarım hiç sorun yoktur artık..))
şu makarna yemesine bayıldım. ertununda böyle resimleri var. kirlenmek güzeldir..)) ve çok eğlenceli. bu zamanlar çabuk geçecek. ben ertuyu yemek yerken seyretmeye bayılıyordum. okadar hızlı büyüyorlarki. o günleri bile özledim..)) kabul biraz pis..ama böyle öğreniyorlar....

emel dedi ki...

canım ya yorumun yayınlanmama nedini benim yaptığım bi hata sanırım ama okumadan yayınlaya basmıştım ne yazdın çatlıyorum bak meraktan:PP ya bende bayıldım makarna yemesine ve hatta o kadar bayılmışımki yerleri temizlerken anca ayılabildim:) kısıtlamıyorum ben kızımı her sabah bütün domates yada portakal,vişne suyu içerken döküyoruz heryerimize ve sonra yeni ciciler giyip çıkıyoruz kirliler makinaya napalım leke çıkmassada bikaç saat mesai yapar yenilerini alırız kızımıza diyoruz dimi ama . ama bizim cadıyı altı açılınca görmek lazım asıl hemen bıdıl bıdıl kalkıp oturuyo serdiğim çarşafın üzerine sonra yakala yakalayabilirsen, poppidi poppidi sallanıyo poposu emeklerken:)) bide kahkahalar atıyo kaçarken tam bi cadı bu tamm.