CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 Ekim 2008 Pazartesi

ayparçamızın düğünü

evimizin kızlarından ay parçamız mehtabın düğününü yaptık pazar gecesi, hafta başında dalgınlığıma gelip kınaya gidemeyecek bir hata yaptığımdan sadece düğüne katılabildim, ama kızım benim yerime eğlenmiş kınada:) özellikle arkadaşım dileğin kardeşi tülayın kucağında uyumasıda çok hoşmuş annemin anlattığı kadarıyla.
kızımı hazırlayıp giydirince pek bi beğendi eylüş kendini pek bi mutlu oldu kuzucum:)
ve ananesi ve dedesi ve bende süslenince iyice havası yerine geldi kızımın.
düğünde kızkardeşim filiz, mehtapların ailenin 4. kızı olduğundan serap ve sevtapla beraber devamlı koşturdu. mehtap ve filizin beraber çalıştıkları dönemde onların çok sevdikleri müdürleri Rezzan hanımın yanına uğradı bi ara kızkardeşim yoksa bizim masaya geleceğide yoktu koşturmaktan.
masamızda bülent,eşi ve kızıda vardı ve duru eylül ile ilgilendi devamlı. ama eylülün ayakkabısının tekini kaybetmemizden dolaşamaması ve keyifsiz olması nedeniyle kızım ona çok pas vermedi.
işte annem ve mutlu çiftimiz
ve masamız, kızım tüm akşam boyunca bu halde idi. ne indi kucağımdan ne tam anlamıyla bana rahat verdi, anlamadığım bir huysuzluk örneği idi düğün boyunca ve zaten bu nedenle erken kalktık çok kalmak istediğim halde, çocuklu bu kadar olur lafına uygundu o akşamımız!

0 yorum: