CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Ocak 2008 Cumartesi

teyze keyfi


yasemin ve ömerden hediyelerimiz



antalyadan geldikten beri yazacaklarımdan biride yasemin ve ömerin bize aldıkları konusunda idi ama işte fırsat bulamadım bi türlü. ömer italyadan eylüşe bi mont ve bana bir parfüm almış ve yasemin teyzeside kızıma geyik tacı(adı neyse ben öle diyorum ve eylüş çok tatlı oluyo takınca) almış ve bize yeni yılda aldığı mumlar var .hepsi için çok çok teşekkürler. birde yasemin elmalı tereyağı,kaşarı ve bişi daha vardı ama adını bilmiyorum ondan almış bize ben kaşarı yiyorum ha bire:) antalyada bizi bol bol gezdirdikleri ve bitimsiz sevgilerini ve ilgilerini hiç eksik etmedikleri için kendilerine çok teşekkürler.
not:bitimsiz kelimesi itinayla yaseminden araklanmıştır:))

son zamalarda eylüş

eylüş hanımı dizginlemek artık imkansız oldu,herşeyi kendi başına yapmak için deliriyor yapamassa bizi kullanmak için cıyaklıyor. koltuktan tutup ayağa kalkıyor,eğer yatıyorsa kendi başına doğrulup oturuyor,elimi uzatıp çak dediğimde çak yapıp sırıtıyo,hadar,alii,alala en çok söyledikleri bunun dışında arada baba ve dede diyor,bi kere kendi adını söyledi,bişeyi istiyorsa ver diye elini açıp kapatıyo:) daha aklıma gelmeyen bi sürü şey yapıyo ama emeklemiyo:) sami bey emeklemenin çocuklar için bi basamak olmadığını söylediği ve özelliklede babasıda bende emeklemeden yüüdüğümüz için endişe etmiyorum,koltuktan tuttup ayakta kalmak istediğinde "eylüş bak tutmuyorum seni düşersin" dediğimde anlar anlar bakıp dengesini koruyo :)ve düşecekse ses çıkarıyo,ellerinden tutup heryeri turluyoruz ama ben yoruluyorum o yorulmuyo,hala zıp zıp zürafalarımız en sevdiğimiz oyuncağımız,almakla ne iyi etmişim diye hergün kendime bi defa daha aferim diyorum. cee oyununa bayılıyo ve yüzünü açtıktan sonra "kapat kızım kapat "dediğimde kendisi kapatıyo örtüyü ve çok şirin oluyo şebele maymunu. babasıyla telefonda konuşması süper ,neler anlatıyo ona şimdilik anlamıyoum ama allahım ne nağmeler ne konuşmalar. ananesi ve selma annesiyle konuşurkende seslerini tanıdığı bakışlarından ve gülümsemesinden ve yine konuşmasından anlaşılıyor. haydarla olan muhabbetlerine hiç girmiyorum deliriyoruz resmen haydar için. beni öpmeyi çok seviyo kızım,yerde oynayıp delirdikten sonra ben kendimi kaybedip bunu delice öperken bi bakıyorum yanaklarımı ıslak ıslak öpüyo hemde nasıl öpmek.mama sanalyesinde oturmayı çok sevmiyo,ben mutfakta bi kaç iş yapıyoum belki kahvaltımı ediyorum o kadara izin veriyo sonra hadii salonumuzdaki yerine gelip başlıyo delirmeye.portakal,mandalina arada greyfurtla bunların karışımı en çok sevdiği içecekler.kahvaltısını iyi yapıyor bugünlerde bazen karışım bazen ise ayrı ayrı ekmeğe bandırarak veriyorum. açıkcası eylülle işlere yetişmek zor olduğundan işime hangisi geliyosa onu yapıyorum bu aralar:) dişimiz çıktıktan sonra iştahızmız arttı yoksa eskiden kuş kadar yiyodu kuzucuk. şimdi uyuyor ve bende bu kadar uzun bi yazı yazabiliyorum:)

gene ebuştaydık


geçen hafta cuma günü ebuş küçük bi ev kazası geçirdi ve bu nedenle antalyadan acil döndük. daha önce bloğumuza yazmadım çünkü kızkardeşim bahar karamanda ünvde okuyo ve finalleri var. ona haber vermedik çünkü ne desek inanmaz ve sınavlarını bırakıp gelirdi. ebuşumuzun üzerine çaydanlık devrildiğinden bi hafta kadar hacettepe yanık bölümünde yattı. perşembe gününden beri evde ve durumu gayet iyi . zaten ağır bir yanığı olmamasına rağmen dr evde mikop kapabilir diye hastaneye almıştı. baharın sınavları bittiği için dün geldi ve biz onu aştiden alıp ebuşun yanına gittik hepberaber. ebuş hareketlerine emeklemesine devam ediyo hatta iice tomtom olmuş acaip kilo almış bence.