CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 Mart 2008 Perşembe

gece elma sefası



misafirlerimiz gittikten sonra ben evi toplarken kızımla babası elma keyfi yaptılar,sonra ali uyumaya gitti bizde üç hatun gece muhabbeti yaptık:) yani filiz ,ben ve eylüş. eylüş daha çok yaramazlık peşindede olsa genede kızkardeşimle güzel bi muhabbet ettik ama filizde aramızdan ayrılınca kızımla bende yapacak bişi bulamayıp yatağımıza yollandık mecburen,gerçi eylüş için epey geç olmuştu ama nadir olarak olduğu için izin verdim bizle oturmasına.

misafirlerimiz



deryanın kaza yaptığını duyunca görüntülü olarak teyzemle konuşmak için bize gelmişler annemin kırşehirde yaşayan ama kızlarının yanına gelen halası yani zeynep halam, kızı fadime halam ve kocası, onlarla birlikte annem ve dayımın karısı meral yengem onun oğlu orçun ve kızı zeynepte bizde idiler işten geldiğimde. konuşmayı tamamlayıp kısa bi süre oturduktan sonra gittiler çünkü benim işten gelmem 23:15 falandı yani onların kalkması 24:00 civarı falandı.

deryam


hollandada yaşayan bi tanecik deryam arabasıyla büyük bi kaza atlatmış ve şimdi hastanede, teyzemle konuşuyorum devamlı dün sabahtan beri ve derya ilede dün öğlen konuştum sesini duymamla ağlamaya başlamam bir oldu, allaha şükürler olsunki iyi ama bi süre sonra ayağından ameliyat olacakmış. işe başlamasaydım bi yolunu bulup annemide alıp kaçardım oralara ama işte gidemiyorum burdada içim içimi yiyor.