CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

2 Nisan 2008 Çarşamba

gece oyuncak sefası



kızımı alıp eve geldiğimde 23:20 civarı idi saat buna rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyen kızımla evde tepindik bi süre ve oyuncağıyla evi turladı gene kızım ve sonra yorulup üzerindeki müzikli tuşlarla ve telefonla oynadı ve sonrada zorlada olsa uyudu.

dana müko ve akıllanmış gökhan




müko ile gökhan toplam 6 halamdan ikisinin torunlarından ve halalarımın en sık gördüğüm torunlarıda diyebiliriz. gökhan tam bir canavardı ama gitgide akıllanıyo maşallah,müko ise akıllı iken deliren durumunda, dün müko devamlı gökhanın kafasına vurdu,elindeki oyuncağa saldırdı ama gökhan inanılmaz bir abi sabrıyla bişey demedi bizde çok şaşırdık bu duruma çünkü gökhan daha geçen sene annemlerin evini ne hale getirmişti düşünmek bile istemiyorum ve hala giderkende "bi dahaki sefere evinizi yakacam" diyordu. kızım onlarla çok güzel oynadı gene,boyuna yakın birilerini gördükçe deliriyo zaten nerde olursa olsun ve neyseki devamlı görüp oynabileceği kendi yaşına yakın arkadaşları var etrafımızda.mükonun studyoda çekilen resimlerini makinamda çekip koyuyorum burayada.

uyku sorunumuz


pazartesi akşamı geldiğimde bahar teyzesi kızımı uyutmuştu ama o benim kokumu alır almaz uyandı oysaki bahar ne zorluklarla uyutmuş ve hatta artık başka çare bulamadığından eline telefon vermiş ve ona sarılarak uyumuş kızım. uyku sorunumuz pazar gecesi dorukta idi ve sabah 6 ya kadar ayakta dikti bizi kızım ,pazartesi gecesi daha iyiydi dün gece baya iyiydi,inşallah bi an önce normale döner. ali dün doktorumuzla görüştü cumartesi verdiğimiz idrar kültürü temiz çıkmış şükür ve uyku konusundada bu aralar zor bir dönemin olduğunu neyseki idrar yollarının tekrarlamadığını bu huysuzlukların olabileceğini, gece çayı verebileceğimizi söylemiş.