CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4 Nisan 2008 Cuma

dayımızın doğumgünü

kızımın bir tanecik dayısının doğumgünü ama ben gecede olduğumdan onlara katılamayacağım. kızım ananesi ve bahar teyzesiyle ve dedesiyle dayısıgile gidecek akşam yani en son plan bu idi annem kızımı alıp hazine halamlara giderken böyle dedi bana öğlen üzeri ama belki buraya yani annemlere gelirer ve bende geçde olsa katılırım onlara. nice mutlu yıllara kardeşçim. resim olarak eski bi resmi seçtim çünkü baharla ikinizi bu resimde çoook beğeniyorum

el'in orda


ve sonra kızımı ananesine bırakıp gezmeye gittim kızlarla:) alışveriş yaptık bestoşuma güzel güzel kıyafetler aldım ve yarın onları yollamanın yolunu bulacağım yoksa beste bunları giyemeden büyüyecek.işte dünden beri el'in orda buluşuruz dediğinde ha bire el işareti yapan eylem gene resim çektiriken el heykelinin şeklini yaptırdı kızlara .bestoşuma aldıklarımıda yayınlasamda bestoş görünce dayanamayıp bizemi gelse diyorum aslında ama:)

sabahımız

sabah kahvaltıya ananeye indik meral yengem ve zeynepte orda diye ve sonra yengemin kardeşinin eşi ve kızlarıda geldi hepberaber muhabbet ettik. eylüş delirdi gene boyuna yakın birileri var diye ama dün bahar teyzesinin aldığı burunlu gözlükten korkuyo kızım. önce gülüyo sonra ağlamaya çeviriyo:))