CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 Haziran 2008 Cuma

çarşamba


baya kalabalık ve eğlenceli bir geceden sonra kızlar salonda hala uyurken eylüş teyzesine gitmeye çalışırken:)

hepberaber uzuncaa bir masa yapıp kahvaltı yaparken. zaten sonrasında bahar teyzemizin ankaraya gelecek eşyalarını toplama telaşına düştük,eylüş öğle uykusunda idi o sırada,eşyaları hazırladıktan sonra yola koyulduk ve konyada goncayı bırakıp yemek yedik ve koşturmaca işe geldim.

akşam-gece

tören sonrası filiz ve ben karamanda azıcık gezip bişeyler atıştırdık ben kızımı yıkayıp doyurup uyuturken filizde evi toparladı çünkü çook kalabalıktık ve yemekten sonra bbişi yapamdan törene gidilmişti. tam çayı ocağa koyduk 22:30 civarı idi sanırım bir grup daha geldi ama kızlar hala eğlencede idiler ve erkeklerde dışarıda:) onlar gelene kadar balkonda çay kek keyfi yaptık.gece 24:00 gibi herkes tolanmıştı neredeyse

işte balkon sefasında evrenin ve betülün babaları ve haydar



gündüz manken akşam ayşe bacı evren ve nevriye bahar :))

işte kep töreni




kep töreninin yapıldığı şehir stadına gidip önceden gidenlerin tuttuğu yerlerimize oturamadık:) çünkü kızım etraftaki curcuna ve çocuklardan ha bire tepelendi durdu bizde oturmadık filizle,zaten sonra ben kızımı teyzesine bırakıp sahaya fotoğraf çekimine indim.




yürüyüş sonrasında tören alanında resim çektim bol bol,
kepini atmadan önce son dakikalarda teyzemiz
ve bütün kepler havada
tören sonrası stadda hem konser hemde pilav hazırlanmıştı karamanoğlu mehmetbey üniversitesi tarafından.gerçi teyzemiz selçuk mezunu.

baharın kep giyme töreni için ankaradan gelen tuğçe ve konyada okuyan gonca ki bu kızlar ortaokuldan itibaren ayrılmaz üçlü:))




nişanlısının okulunu bitirmesini beklemekten evlenemeyen ve sonunda kep giyme töreninide gören haydar:))


veeee eylüş hanım kepi giydi:) allah kızımın kep törenine gitmeyide nasip etsin bize inşallah.

kep törenine hazırlanırken

ve işte ha oldu ha olacak derken kep törenide geldi ve bitti bile ama kızlar çok heyecanlı idiler. bahar teyzemizin evine gidip yemek yedikten sonra üç kız(bahar teyzemizin ev arkadaşları) evren,betül ve bahar hazırlıklarında son detaylardan sonra evden çıkıp okula gittiler .biz ise evde kalıp en son gittik e sıcakta beklemek istemedik.




bahar teyzemiz en erken hazırlanıp kapı önünde kızları beklerken

evreni hazırlıksız yakalamak ne mümkün,bana sırtı dönük olduğu halde evren deyip fotoğrafı çekene kadar hemen omuz önde poz verirken:)



ve betülde son detay rujunu sürerken,ama onuda hazırlıksız yakalayamadım,bu kızlar hemen hazır foto çekilmesine:) arkadaki ışıktan dolayı resim biraz parlamış ama bunu kabul edin artık

ve eylüş hanım anane kucağında olup biteni,kalabalığı ve nerede olduğunu anlamaya çalışırken:)

bahar teyzesinin kucağında kızları bekliyor hala baharım:))

karamana giderken



karamana giderken haydar ben ve annem güzel bir yolculuk yaptık kızım genelde uslu durdu ve bol bol uyudu. konyada olan filiz teyzemizi almak için kulecty alışveriş merkezine uğradık ve haydara adidastan bir eşofman bakarken bu iki güzel adidas çalışanıda kızımla ilgilendiler bol bol. aslında isimlerini öğrenmiştim ama çok yorgun olmamdan sadece aynurun adını hatırlıyorum onlar bu yazıyı okuyup alta yorum kısmına isimlerini yazsınlar lütfen ve bende düzeltme yapayım yazımda. tabi .




bu iki çok şeker ablanın ilgisinden baya hoşnut kalan kızım filiz teyzesini görünce çok sevindi tabi çünkü üç gündür özlemişti onu çook. e filiz teyzeside onu özlemiş , kızım bu resimde kule city tekin acar mağaza müdürü tuncar beyin kucağında. eski tekin acar yöneticisi olan teyzemizin müdürlerinden idi tuncay bey ve yaklaşık iki senedir konya tekin acarda. ve mini bir alışverişten sonra karamana yola koyulduk, bahar teyzemiz devamlı arayarak nerde kaldığımızı sordu durdu:)

pazar akşamüzeri

ve bestoşun doğumgününden geldikten sonra yorgunluktan bayılan ben içeride dinlenirken annem zeynep ve arkadaşlarını çağırmış sultan sıkılmasın diye, sultan kızlarla oynarken eylüş dururmu oda uyandı ve onlarla oynadı bayıla bayıla. ve ben sonra işe gittim,sultanı annesi gelip almış o zmana kadar oynamışlar.

bestoşun doğumgünü

pazar sabah kalkıp hazırlandık ve bestoşumun doğumgünü için gelen sultanla beraber halişkolara gittik,bayram abi iki kızla beni oraya bıraktıktan sonra halenin hazırladığı nefis ötesi pasta, börek, poaça, salata çeşitleri ve aklıma gelmeyen yirmi çeşit yemekle (abartmıyorum) kahvaltımızı yaptık.kızım devamlı abi ve ablalarından ilgi bekledi onlar bi yere oynamaya gideren arkalarından "ee ehh " diye bağırdı ama bizim yaramaza bakan olmadı:)
kızım hale teyzesi ve bestoşla, kızıma hale teyzesinin doğumgünü hediyesi olan takımı giydirdim o gün.


bestoşum pastasını üflerken

kızım hale teyzesinin elinden vişne suyunu almaya çalışırken onu zapt edemeyen burcu ve buseye rağmen meyva suyunu yere boca etti,hale teyzemizin o güzelim beyaz adıbılarını batırdık malesef :(

ve devamlı ilgi beklediği çocuklar bi kısacık ara onun yanında iken resimleyebildim ama kızım ağaçlardan tutunup bana bakıyodu resim çekilirken oturmuş ve dönmüş:) bu arada kızım gün boyu bu iki ağaçtan tutunmaya ve otları yolmaya bayıldı.





kızımı evden çıkmadan doyurduğum halde hale teyzesinin nefis poaçasından tam 1,5 tane yedi:))