CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

3 Kasım 2008 Pazartesi

yazmadığımızda..



yazamadım bi süredir. önce blogger kapalı idi sonrada benim işle ilgili koşturmam vardı ve işle ilgili koşturmam hala var aslında. perşembe yada cuma olacak sunum salıya ertelendi genel müdürümüzün işlerinden dolayı,yani büyük gün salı:) neler yaptık bu sürede?
bizim için en önemli haber bahar teyzemizin bir bebek beklemesi idi. zaten evlenmeden öncede bu konuda hep konuştuğumuz kızkardeşim ve haydar, hemen bebek istiyorlardı ve allah gönüllerine göre verdi, bahar teyzemizin hamilelik haberini 25 ekim cumartesi günü telefonda aldık ve çok çok mutlu olduk,karşılıklı ağladık telefonda. yarına tülin hanımdan randevumuzu aldık,bunun öncesinde aradık gelene kadar neler yapalım diye bilgilendirme istedik saolsun herzamanki nazik ve içten konuşmasıyla güzel güzel anlattı doktorum. salı günü hem teyzemizin bebeğini ilk görüşümüz olabilir hemde annenin sunumu var bu anlamda önemli bir gün.

eylüş devamlı yeni şeyler öğreniyor,dur durak bilmiyor;



eylüş herkesi taklit eder durumda."eylüş anane nasıl yapıyor?" dediğimizde elleriyle ananesinin nasıl yufka ıslattığını tarif ediyor, merdan dedesinin nasıl bunu korkutmaya çalıştığını yada ağzıyla bunu güldürmeye çalıştığını anlatıyor,banyodan sonra sürdüğüm nemlendirici yada krem sürmesini istediğimizde hemen eller ovulup yada nemlendirici alınıp sürülüyor,bir dansetmemiz varki akıllara zarar, prima reklamındaki çocuk gibi dansediyor resmen süper bişi, nım nım nım nım reklamı çıktığında hemen nım nım demeye başlıyor.bizde kalan filiz teyzesinin eşyalarını dağıtma konusunda anlaşamıyoruz kızımla, hele bavulun üzerine yada içine girip nasıl kahkahalar atıyor, annemlerin evdeki tv sehpasının altına girip kapaklarını çekiyor içe doğru, çamaşır sepetine oturup bide yastık alıyor ve neen neen yada kendine ninni söylüyor arada sallanıyor, anahtarla kapımızı açmaya çalışıyor,zaten ananeye gidip gelirken anahtar mutlaka onun elinde ve anahtar deliğine itmeye çalışmasıda çok tatlı:) cuma günü rahatsızlanıp sağlık ocağına gidip iğne olduktan sonra haydar beni bahara götürdü annem ve kızımla, arabadan inip eve doğru giderken geri dönen kızım yola baktı sonra hadaa diye bağırdı , annecim haydar işe gitti, biz teyzeye gidicez gel dediğimde ise sessizce geri dönüp eve ilerledi, herşeyin o kadar farkındaki aslında ama ben hala onu çok küçükmüş gibi görüyorum sanırım ve yaptıklarına şaşıyorum. o ne yemek,ne yapmak istediğini biliyor oysaki. dün muz, elma varken inatla gidip portakal istedi ve soydurup onu yedi,oysaki ben portakal ve nar suyu içti diye elma yada muz yesin diye düşünmüştüm:)