CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 Haziran 2009 Çarşamba

lelüşe doğumgünü hediyelerimiz









sonunda beklediğim kitaplar geldi . . .

Aslında kızıma doğumgünü hediyesi olarak istemiştim bu kitapları ama kargonun azizliğine uğrayarak gecikmeli olarak gelmesine rağmen ilk görüşümde heyecanlandığım kadar güzeller. görür görmez doğumgünü hediyesi olarak karar kılıp siparişimi verdim ve onaylar onaylamaz, kahraman ve arkadaş ismini aynı yazdığımdan Karga Medya yetkilileri tarafından arandım ve hatanın kendileri tarafından düzeltileceğini ismin ne olmasını istediğimi sordular. kargoda ne kadar sorun yaşasamda gerektiği zamanlarda beni aramalarından ve bir sorun anında orada olup çözeceklerini bilmemden içim hep rahattı. bu arada kargo sorunu kesinlikle ve kesinlikle Karga Medya ile ilgili değildi ve daha sonraki gönderilerinde hemen ertesi gün elime ulaştı kitaplarım. Böyle yaratıcı ve güzel bir fikrin kitapta buluşması beni daha çok mutlu etti.

7 yorum:

öykü özdemir dedi ki...

Çok güzel bir düşünce,
Çokta güzeller...
Masal seven çocuklar için çok hoş....:))))))

Mine dedi ki...

Harika, bayıldım.

Kesimlikle hatıra olarak saklamak için de bir tane daha almalısın.

Şimdi ki çocuklar çok şanslı çok !

Adsız dedi ki...

canımmm hayırlı olsun kitaplarınız:)

ayrıca kitaplarımız geli hepsi coook güzelller:)teşekür edri seni çooook sever ve öperiz:)
canım benim ya tekrar teşekürler:):):)

bu arada yonca köse isminde biini tanıyormusun canım ya :)

öykü özdemir dedi ki...

Blogumuzu kapattığım için, burada bahsetmek istiyorum,
Emel'cim, öncelikle senin gibi birini tanıdığım için çok şanslıyım. Bugün öğlen yine görüşünce bunu daha iyi anladım. Gerçekten çok iyisin..
Öykünün kitabına ayrıca bayıldım ve harika bir hediye oldu kızım için, ona hatıra, umarım sana da dediğim gibi çocuklarımız 15-20 ve daha çok yaşlara geldiğinde biz hala görüşüyor oluruz ve çocuklarımızda arkadaş olmuş olur.
Tekrar teşekkürler..

emel dedi ki...

canımm

bu kitabı öykü içinde yaptırmak başından beri aklımda idi ve yaptırıp bugün sana getirebildim çok gecikmeden :) uzun bi zmandır işlerimin yoğunluğundan her işim gecikmeli malesef. bugün senle buluşmak beni o kadar pozitif yaptıki ki ve az önce yazdıklarını okuyunca da mutluluktan gözlerim doldu . çok saol arkadaşım ama senin beni böyle görmen aynı zamanda senin güzelliğinden bence.
evet bencede kızlarımızda arkadaş olup uzun xamanlar görüşsünler.
çok sevgiler

emel dedi ki...

minecim bende ilk gördüğümde bayılıp nasıl mutlu olmuştum ve hemen sipariş verdim ve gelince bu sevincimi sizle paylaştım..
şimdilik hatıra olarak saklıyorum eylül okumayı bilmediğinden:) sonra bayağı yıpratır umarım bunları defalarca okuyarak ve o zaman yenisini yaptırırım

emel dedi ki...

seldacım teşekküre ne gerek. geciktik bile malesef işlerin yoğunluğundan kusura bakma artık. çok okuyup çok iyi bir nesil olsunlar.senin gibi öğretmenler çoğalsın ...
yonca köseyi tanımıyorum canım :(