CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

12 Kasım 2007 Pazartesi

interaktif letoda buluştu


bu gün anlatılmaz yaşanır aslında:) o kadar kalabalık ve o kadar güzeldiki. kapanalı bir yıl olan şirket çalışanlarımızın çoğu biraraya gelmiştik letoda ve çok güzel sohbetler edildi,bi sürü bebek vardı ,bi sürü resim çekildi,filizle cansel bi sürü bulaşık yıkadı:)) bu günle ilgili sadece eylüşle olan resimleri koydum şimdilik sonra uzun bir yazı ve resim eklemesi yapacağım.

fulsenimiz


letoya kadar gelmişken ve hazır eylüşde uyumuşken hamileliğinin 33. haftasınıda bitiren ama hamileliğini yatarak geçirdiği için interaktif ailesi toplantısına katılamayan fulsenede gitmek istedik ve hemen tuğçeyle yola koyulduk. fulsene gider gitmez harala gürele sohbete kaptırdık kendimizi ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadık,telefonum çaldı ve telefonda haydar aşağı kapıyı açın dedi bana :)) letoya beni almaya gelmişlerdi aliyle ama ben orda değildim,letoya telefon ettik ve onlara kapıyı açtı (haydar letonun kapı numarasını bilmediinden aşağıdan beni aramıştı bende letoyu)biz vedalaşmadan sonra kalktık tabi hemen.

kızımın haydar ve leto keyfi


fulsenden letoya geri geldik ama kar yağdığı için hemen eve gitmek isteyen tuğçe yukarı çıkmadan eve yola koyuldu. ben yukarı çıktığımda kızım uyanmıştı ama hala yatıyodu minderde,çay keyfi yaptıktan sonra haydar kızımla oynadı yanına yatarak sonrada letonun ankara manzaralı evinden ankarayı izledi kızım leto teyzesinin kucağından ve biz ev için yola koyulduk kalabalık bir gezintinin ardından.

selma annemiz geldi



bayramdan sonra antalyaya giden selma annemiz haydarın yoruldum anneee diye ağlamaları sonucu geldi oğluşunu dinlendirmeye,o dükkanda duracak haydarda sabah geç kalkacak biraz gezecek dinlenecek. hem selma annemiz eylüşü hemde eylüş onu nasıl özlediyse epey bizi umursamadan gülücüklerle oynadılar. sonrada her defasında sen dağıt ben toplarım kuzum diyen selma annesinin bu sözüyle gene başladı çikolataları yağmalamaya kızım,tabi kabını çıkarmak ve yemek yok asla sadece oyun amaçlı yapılıyo bunlar.bugün kızıma yener abisinin yeni mağazasının açılışından bodyler aldım çok güzel ama resimlemedik vakit bulunca yaparız.