CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Mayıs 2008 Perşembe

kuzumm neler yapıyo artıkk



uzun süredir yazacağım ama elimden dolayı çok hızlı yazamadığımdan erteliyordum ama bu videoyuda ekleyip yazayım artık. uzun zamandır toplarla oynamaya bayılan kızım kendi kendine oynarken yatağındaki topları odasının heryerine atıyor ama ben istediğimde bana veriyor:) şişmemiş balonu ağzına götürüp üflüyor ve sonra bize verip şişirmemizi istiyor, çorabını çıkartıp elinde sallıyor ve sonra giymeye çalışıyor,kendi giymesse ben git çorabını giy dediğimde çorabı alıp giymeye çalışıyo(giyemiyo tabiki:)) anne cici,baba cici yaparken çok net cici diyebiliyo, emeel diye bağırıyo arkamdan işine gelmediğinde, anni diyo genelde, çok acıkmışsa mam mam mamma ve meme istersede mem mem diyo uzun zamandır.hele bir dışarı çıkma sevdamız varki sormayın hergün neler yapıyo dışarı çıkmak için.ha bu arada bebeğini kucağına alıp uyutmaya çalışıyo bunuda videoya çekicem bi ara vaktim olursa. ve bugün sabah ilk defa kızım süt içti biberondan hemde 200 ml,inşallah devamı gelir ve alışkanlık eder sabahları ve uyumadan süt içmeyi.

4 yorum:

EBRU ATALAY dedi ki...

Afferimm Eylüşe annesi,hemde kocamaaann....Öpücüğümüzüde sen konduruver yanağına...Sevgiler

Adsız dedi ki...

:)) emelcim bence eğer başlamadıysan bardakla içmeyide öğretmeye başla. ne kadar erken öğrenseler okadar ii. tabi fazla zorlamadan.:)
elinde daha ii durumda sanırım,önceki yazınıda okudum tekrar geçmiş olsun.:) umarım bidaha böyle kazalar olmaz. şimdide efeyağızın bloğuna bakıcam. tanışalım bi.:)
görüşmek üzere...

emel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
emel dedi ki...

tubacım benim kızım 5 günlükken bile bardaktan içebiliyodu ve tam bi bardak delisi :) dün annem biberonda verince bi kaç yudum içmiş ve uyumuş sabah ise hiç itiraz etmeden içti . portakal suyu vişne suyu vs ne hazırladımsa bardakta içiyo biberonda içmiyo zaten. ben gece uyandığında kolay olur diye sütü biberonda içmesini istiyordum ama bardakta içirip uyutucam inşallah aralıksız deliksiz uykuya geçebiliriz çok zorluyo çünkü beni bu yırtınırcasına ağlamalar.
elimde daha iyi durumda canım hatta açık yara daha çabuk iyileşir ve dünkü pansumanın gözü çıkmada olduğundan sargımı çıkardım sabah işe giderken sararım belki millet korkmasın diye:PP
kendinize iyi bakın