CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

7 Ağustos 2008 Perşembe

eylüşten kareler


kızıma teyzesinin kınasında giymesi için aldığım eteğin üzerine hale teyzesinin aldığı takımlardan birinin üzerini uydurdum ve altınada bi ayakkabı,denemek için sabah mahmurluğundan yararlandım kızımın çünkü artık kıyafet giydirmek iyice zorlaştı, vıyak vıyak bağırıyo anlamadığım bi şekilde. kızımın dudağına diikat. benim çok sık yaptığım bi dudak hareketidir bu şekilde kuş sesi gibi yapmaya bayılırım ve öpücük atmaya kızımda benden kaptı ve uzunca bi süredir yapıyodu ama tesadüfen yakalayabildim ve bir diğer detayda ojelerimiz, ilk derya teyzesinin geçen hafta sürüğü ojeyi bu haftada bahar teyzesi yenilemiş:))

ve kızım uyuma alışkanlığını değiştirdi, elinde bardak ve kaşıkla , kaşığın bardaktaki sesi ile uyuyor, erdinin kucağında ve en son elinde soda şişesine sarılarak uyuyor gerçi bi arada biberona sarılarak uyumayı adet edinmiştik ama:)) ben gelmeden bu şekilde uyuyan kızım.
zaten artık kendi odasında yatıyo,ağladığında su yada emzirerek yerine koyuyorum bazanda yanımda kalıyor. bunun dışında artık evin içinde ve özellikle ikimiz iken heryeri yürüyerek turluyor ama kalabalıkda daha az ve daha temkinli sanırım aaa yürüyo eylüle bakın diye milletin panik yapmasından rahatsız oluyor kızım, e bu kadar kalabalıkda normal aslında:))

0 yorum: