CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 Ocak 2008 Pazartesi

ikinci dişimiz

kızımın ikinci dişini az önce babası gördü:)bakalım ne alacak kızıma babası kikikiki ben bile bile bakmıyorum ağzına :PP. saat 20:20

yolculuk


antalyaya gideken çok huysuzlanmayan kızım dönüş yolunun son zamanlarında ağlayarak huysuzluk yaptı,bisküvilerle oyalamaya çalıştık kendisini ama çokda fayda etmedi.

gelmeden önce



gelmeden önce son güneş keyfini yaptık gene kahvaltıda ve resim çektirdik bi sürü.

limon bahçesi


artık cuma olmuştu ve dönüş zamanı gelip çattığı için gidilmesi gereken yerlere kısa bi ziyaret yaptık. dayılara gittik ve evlerinin önündeki limon bahçesine bayılarak bi sürü resim çektirdik. dayılardan önce ise annemin amcasının karısı ve kızına uğayarak gönüllerini aldık kısada olsa.

bloga yazarken



yas bloga yazarken bi yandanda bana "ay sen ne gamsızsın yazsana sende" derken:)) ama içimden yazmak gelmeyince yazamıyorum ben. kızım alaranın top havuzuna bayıldı oraya bıraktığımda uzun süre kendi kendine oynayıp oyalandı.sonra cuma sabah istanbul üzerinden italyaya fuara giden yaseminin eşi ömer geldi,kızların ikiside uyuyordu ama ömer alarayı çok özlediği için uyandırdı ve sevdi bol bol. sıra eylüşe gelmişti ısrarla sordu ne zaman uyanır diye ama uyanmazdıki eylüş artık. ertesi gün seversin dedim ve ne zaman kalkar sorusuna büyük konuşarak 9,30-10:00 gibi dedim. kızım beni yalancı çıkarırcasına 07:00de uyandı ve ses yaptı bol bol. yaseminde alıp onu ömer sevsin diye götürdü ömerin yanına. hepberaber güzel bi kahvaltıdan sonra ömeri işe uğurlayıp evde vakit geçirdik biraz ve sonra ne yapsak telaşına düştük gene:) migrosa gidip aldığımız kırmızı bluzu değiştirme kararı aldık ama tam evden çıkarken ebru pizza söyledim deyince karar değiştirip ebruya gidip pizza keyfi yanında ebrunun yaptığı kabak tatlısından yedik. kızlar yaşıtlarıyla olmaktan çok memnun bi halde oynadılar daha az huysuzluk yaparak. ebruda tahmin ettiğimizden daha uzun kaldığımızdan ve akşam ömerin mangal istemesinden canetten etleri alıp eve geldik migrosa uğramadan. ömer gelip mangalı yaktı ben eylüşü uyuttum biraz zorda olsa ve o sırada denizlerde mangala geldiler eşi uğur ve kızları ırmak ile. güzel bir akşam geçirdik.ben antalya akadaşlarımın hepsini çok sevdim çokkk .

mangal keyfi



eve geldikten biraz sonra yasemin ve nesrin beni almaya geldi ama mangal hazırdı ve hepberaber mangalımızı yaptık yani merdan abi mangal başında biz ise etleri yemekle yaptık mangalı:) inanılmaz lezzetli bir mangaldı ellerine sağlık herkesin. sonra yola çıktık nesrini eve bırakıp migrostan kızıma sonunda o kırmızı bluzu aldım, kahve içip eve geldik.esimlerde eylüş ve alara yemek yerken ve yerde oynarlarken.

balkonda kahvaltı



selma ablanın eylüş üşür diye çok çok ısrarlarına rağmen 4 e bir kaldı selma abla ve balkona hazırladık kahvaltıyı. hava o kadar güzeldiki eylüşün üşümesi mümkün değildi bence ve gerçektende üşümek şöyle dursun gözleri kamaştı kızımın güneşten. kahvaltımızı yaptık bu arada masadaki böreklere dikkat ben yaptım:)kızım kahvaltıda bol bol taze tatlı biber ve salatalık dişledi ve koparttıklarını yedi,e artık dişi var dimi ama kuzunun:)) annem elişi yapmadan duramadığı için antalyada da hızını kesmedi ve geldiğinin ertesi alınan iplerden ördüğü iki kazağı bitirdiğinden ona ip almaya çıkıldı oradan selma ablaların bir akabasına geçmiş olsuna gidildi,eylüşe bez alındı gelindi.

deepo günü



pazartesi sabah kalkıp kahvaltımızı yaptık ve sonra napalım napalım demeye başladık:) ankaradan antalyaya sık gelen tuğçe mutlaka deepoya git dediği için ve bende bunu yas a söylediğim için onun içinde dert oldu biliyorum ve deepo planı yapıldı. ebru ve denizle konuşuldu. denizi almaya gittiğimizde çok güzel ikramlarla karnımız doyuruldu,ırmak abla olduğu için alara,idil ve eylüşe oyuncaklar döküldü, çilekli labneler yedirildi:)) sonra deepoya gittik ve orda hepberaber bir mısır yenildiki sormayın çok eğlenceliydi. kızıma oradan en sevdiğim renk olan fuşya bir bluz aldım,inatla kırmızı arasamda fuşyanın güzelliği beni cezbetti gene. sonra yas bizi eve bıraktı çünkü bizimkiler ha bire eylüşü özlediklerine dair duygu sömürüsü yapıyorlardı,eve getirdim kızımı ve yediler eylüşü nasıl özlemişle sanki aylardır ayrı kaldık.

pazar gezmemiz



pazar günü kızım dilekle bol bol seviştikten sona yesemin gelip bizi aldı ve migrostan kızıma yeni kaşıklar ve emzik aldık (bi umut emziği tutarsa diye ama gene tutmuyo ve benim kızım emziksiz büyüyecek:)) sonra yaseminin daha önceden planladığı gibi ortaokul akadaşlarıyla buluştuk samanyolu pastanesinde ama kızlarla çok rahat edemeyince eve geldik hepberaber iki kızla misafir ağırlamak zor olsada genede iyi idare ettik:)) yasemin beni paspal halde çeker ve o resmide siteye koyarsa bende onu yer silerken çeker ve o resmi siteye koyarım dimi ama:)) diğer resimde samanyolu pastanesinde kızlara yemek yedirmeye çalışırken.yaseminin ortaokul arkadaşlarıyla çok güzel sohbet ettik özellikle muratın bitmek bilmeyen topçam anıları:)) kendimi hiç yabancı hissetmedim açıkcası ve bol bol murata takıldım ama anlaştık biz onla anlaştık :))