CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

23 Ocak 2008 Çarşamba

umutlu bir gün:)


bugün sabah bi iş görüşmesi yapıp geldikten sonra annemde olan kızımla beraber kahvaltı yaptık bi güzel.gerçi kızım daha önce kahvaltısını yapıp uyumuş ama benlede bir kahvaltı daha yaptı. sonra telefonda ayşe yenge bize yani annemlere geleceğini söyleyince eve gelip bi kaç iş yaptım eylüş gene annemde iken.ayşe yenge ve umutla oturduk, eğlendik, oynadık.hülya ile anılda bize katılınca güzel bi yemek yedik ve evimize geldik akşam.



kızımla oynarken babası bu halimizi fotoğaflamak istedi ve işte kızımın akşam keyfi:) ha bu arada akşam bugünki görüştüğüm yerden arayıp yarın sabah bir görüşmeye daha çağırdılar yani bi kaç sabahtır erken kalkılıyor iş görüşmeleri için ve yakındada işe gitmek için erken kalkılacak gibi:))

haydarla buluşma


antalyada iken kızımı delice özleyen haydar bizi otogardan almaya gelmiş ve eylüşü sevmişti bol bol ama hala doyamadı kızıma haydar ve her bulduğu fısatta öpüp kokluyo eylüşü bu fotoğafı pazar günü çekmiştim ama antalya yazılarından koyamamıştım. ve yine pazar günü hazine halamlara gitmiştik kışehirden feride halam geldiği için ama onlarla foto çekmemişim niyeyse. bu resimdede kızım yengesi nazife ve halamın torunu gökhanla.