CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 Mayıs 2008 Cumartesi

nice güzel yıllarına

zeynebim tam bir yıl oldu elime alalı ilk gününden itibaren ewet tam 1 yıl ALLAH uzun(huzurlu ve sağlıklı) ömür versin canım kızım sana. 1 yıl boyunca birçok kez yanında olmadım kızdın sölemedin belki ama ben bunun farkındayım hatta yaptıgın sessiz boykotunda farkındayım (başkaları varken hiç kucak yapmıyorsun bana)Nihayetinde benden bir parçasın ama parçalarının tamamı neredeyse benle aynı :)) bu yüzden sana BEN diye seslenmeme umarım kızmıyorsundur.
sevdiğim herkes doğümgününü kutladı dün ve bugun,ha bu arada Devlet Amcan aradı unutmamış dogum gününü kendisi ve ailesi adına kutladı dedim ona kızım bu ülkenin ilk bayan cumhurreisi olcak diye o da dediki ben de kızım damla'yı düşünüyorum dedim tamam o zaman ben kızımın bakan olmasına razıyım (kusura bakma reşit olana kadar kararları ben vercem senin yerine) sana baba tavsiyesi şimdiden söyleyim sonra bana ağlama(gerçi ağlasanda dinlerim ben seni. her ne kadar iyi bir dinleyici olmadıgımı söyleseler bile)2 kuruşluk insanlara 5 kuruş değer ver sonra 3 kuruşluk kazık yersin sen sen ol herkese değerini ver (EE baba tavsiyesi bu olsa gerek) kusura bakma biraz uzun tuttum yazıyı sen bunu ilk yazmama ver nede olsa yılda 1 yazıyorum.
kızım eylülüm dogum günün kutlu olsun babacım...

canımm

senden bir tane daha yok bu dünyada,
canım kızım nice mutlu yıllara


bi kaç kare



modemimiz bozuk olduğundan dolayı netsiz bir hafta geçirdik .pazar günü biz leto ben ve cansel mutfakta kısır yaparken volkan modeme ne yaptı ise modem mefta oldu:)) neyseki özgürden yedek bir modem bulduk modemimiz servisten gelene kadar. önce baharın gelinlik provasını atlattık salı günü çarşamba ise mezuniyet balosu kıyafetinin gümrüğe takılmasından dolayı çook koşturmacalı günler geçirdik.kızımın doğumgünü için çok bişey yapamadım . yaseminden çok güzel bir çerçeve hediyemiz geldi çook teşekkür ederiz. ama resim çekmeden minanın bloğundaki resmi aşırıyorum:))