CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Şubat 2009 Çarşamba

maç günü

aslında resimlerimizde maçla ilgili kareler yok ama, milli takım maçı ile yaprak dökümü çakışınca babam bizim evin yolunu tuttu yemek sonrası:)) bugün hastaneye gitmem nedeniyle eve erken geldim ve annemle balık alıp balık yedik bol bol, kızım önüne koyduğum bütün balıkları yedi güzelce hatta fazla bile yedi. sonra dedesinide alıp bize geldik ve onlar maç izledi bizde kızımla oyunlar oynadık çay, meyva vs vs servisi aralarında. kızım yine ahşap yerleştirmeli çiftlik oyuncağındaki tüm hayvan,ağaç, traktör hepsini saydı hatta dedesinede göstererek. bunun dışında bi kaç malzeme alıp kızıma aktivite malzemesi hazırlamaya çalıştım eylüşten fırsat buldukça ve eve geldiğimizde kızımla parmak boyalardan şu anda antalyada olan filiz teyzesine doğum günü hediyesi hazırladık.


6 yorum:

öykü özdemir dedi ki...

Yapboz gerçekten çok eğitici.

Senin yapmayı düşündüğün aktiviteleri merak ettim açıkcası. Umarım yaparsın ve bizimle de paylaşırsın..

lilith dedi ki...

ödülünüz var.. ertunungunlugu.blogspot.com a bakarmısın?

Adsız dedi ki...

Merhaba Eylül´ün annesi sevgili Emel, bilmem bizi hatirladinizmi, akilli Bebekten yelkiz ve Lara, biz sizi tekrar gördügümüze cok sevindik, öpüyoruz.
Bu arada Eylül´ün resimdeki ayni puzzledan Lara´ninda var, cok seviyor, tüm hayvanlarin seslerini taklit ediyor onlari yerlestirirken.

emel dedi ki...

sizi unutmadıkki yelizcim. arada akıllı bebeğe gelip senin ve bi kaç arkadaşımın son yazılarını okuyorum ve nasıl olduğunuzu haber alıyorum ben:) ama işlerimin yoğun hatta yoğun ötesi olması sebebiyle blogunuza girdiğim halde yorum yazamadım bi türlü ,yani blogunuzuda takip ediyorum ... bi ara uzunca yazıcam blogunuza
sevgiler

emel dedi ki...

pericim, işlerim müsade eder etmez yazıcam. aslında kızımla bi sürü şey yapıyoruz ama yazmaya fırsatım olmuyor.
sevgiler

emel dedi ki...

ve tubaaa; nerdesin? gene bi yazı yazdın sonrasında kayboldun. acil yazı bekliyorum senden ,soluksuz okuyacağım,tıpkı her yazın gibi
sevgiler