CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

6 Nisan 2009 Pazartesi

eylül ve ebru hayvanat bahçesinde

uzun zamandır istediğim hayvanat bahçesi gezimizi,havalarında güzel olması nedeniyle bu pazar yaptık. sabah erkenden kalıp kahvaltı sonrası dayımız bizi alıp götürdü hayvanat bahçesine, ebuş,eylüş,bahar,nazife,f,l,z ve ben resmen ayaklarımız ağrıyana kadar gezdik her metrekaresini. özellikle yeni yapılan çocuk hayvanat bahçesinde tavşan,yavuk gibi hayvanların açık kapılarının açık olması ve çocukların bu hayvanları sevebilmesi çok güzel olmuş ki kızım ve ebuş tavşan sevdiler en çok. birde eylüşün balık kısmını gezerken devamlı ağzını açıp kapatarak balık taklidi yapması çok şekerdi. kızları pony atlarına bindirmek istedik, ki buda çocuk hayvanat bahçesi kısmında çok başarılı bulduğum başka bir kısımdı, ama kızlar atın üzerine oturup kısa bi süre şaşkınlık sonrası istemediklerini belli edince bindiremedik. özel görevliler eşliğinde kısada olsa bir at turu bence çocuklar için çok güzel bir aktivite olacaktı.
kızım ayıları izledi uzun uzun " anne ayı ayı " diyerek:)


aman en çok etkilendiğimiz yerlerden biri tavus kuşlarının olduğu alan diğeri ise(benim en çok beğendiğim) flamingoların alanı oldu. bir sürü flamingo tek turuncu incecik bacak üzerinde boyunlarınıda eşsiz bir zerafetle kıvırıp duruyordu ve uzunca bir süre izledik onlarıda.

eksikliğini hissettiğim şey ise tabiki şirin idi. senelerdir arabayla geçerken bile inatla her defasında görmeye çalışıp, görünce içimi rahatlatan beni gülümseten AOÇ'nin tatlı fili şirini geçen sene kaybettik ve hala hayvanat bahçemizde bir filimiz yok....

1 yorum:

tülay dedi ki...

hadi şekercim artık yaz birşeyler harika pazarda takılı kaldı sürekli giriyorum sitene bişey yazmıyorsun kuzucuğunu özledik.