CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 Kasım 2009 Cumartesi

geçen haftalardan


bi sürü şey yaptık kızımla ama bi türlü yazamadım.
Akşam iş çıkışı gittiğim Trafik ve Çevre Eğitmenliği kursum bitti ve artık farklı bir alanda daha eğitmenlik sertifikam var.
işyerimde çok yoğunum zaten, sene sonu miller yanacak telaşının, bayram öncesi yoğunluğunun üzerine birde istanbuldaki sis nedeniyle uçakların kalkıp-inememesi yada ankara yada izmire divert edilmesi nedeniyle çağrıların katlanması çıkınca operasyona destek olmaya çalıştım elimden geldiğince....
Bunların öncesinde yeni eğitim müdiremiz geldi ve ona kendi özgeçmişimizi sunduk ki hep iş hep iş nereye kadar :) bu herzamankinden farklı konu bizi rahatlattı, o akşam birde koca koca eğitimciler lunaparkta kurtlarımızı döktük:))en güzeli tabiki çarpışan arabalardı,iki eğitimci zaiyatı versekte.. sonra öğretmenler gününü kutladık, öğlen direktörümüz bizi yemeğe götürdü.akşamüzeri ise bizim odamızda operasyon yönetimi ve çalışanlardan güzel bir organizasyonla keyiflendik.
Geçen hafta sultan ve hazine abla ile dışarıya çıktık sultanın kutlayamadığımız doğumgünü için.Büyük kızıma yemek ve gezme sonrası istediğ hediyesini de aldım.
iki kuzu kızılaydaki heykellerin önünde resim çektirdiler:)
eylüşün başındaki tülay teyzesinin ördüğü beyaz başlığı sultan beğenip taktı ve onun siyah atkısınıda biz aldık:))

0 yorum: