CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Aralık 2009 Salı

Masamda yeni bir yıl var

Masamda yeni bir yıl var ....
Yeni yıl için takvimlerimiz, ajandalarımız ve hatta THY'den polar mini battaniyemiz geldi:) Ve masamda hiç açılmamış yeni bir yıl var, hergününe yeni güzellikleri yazacağım takvimim ve ajandam var tertemiz sayfaları olan. Yeni yıla Erzurum'da girecektim plana göre ama son anda değişti plan. Yeni yılda bu sene de dışarıda olacağımdan aslında hüzün vardı çünkü geçen sene İstanbul'dan dönmek için otobüste yeni bir yıla girdim hemde bir hatunla otobüste kavga ederek:) Aslında hikaye tam olarak şöyle; Eğitim uzmanı olduğumda bana yıllardır eğitimini ve daha sonra çağrısını aldığım birim olan ADSl yerine daha çağrıları başlamamış ama ihalesini aldığımız THY projesini verdiler. THY projesi için İstanbul'a gittim 29 Aralık'ta ve 31 Aralık akşamına eğitim biter bitmez kendimizi otobüse attık(THY Eğitimine gidiğ neden uçakla dönemedik o da ayrı bir uzuuuuun konudur:)) yeni yıla Sevdiklerimizle giremesekte geceyarısını bikaç saat geçe evde olmak kendimizi iyi hissettirecekti . otobüse biner binmez uyuz tiplerle karşılaştık ve yeniyıl dakikasında hatun telefonunu açıp sevgilisine yeniyıl mesajlarını sunarken ben itiraz ettim çünkü otobüste telefon açmak yasaktı, dolayısıyla bütün yılım yollarda insanlara çemkirerek geçti:)) Ve bu yılda Erzurum'a yine yeni aldığımız bir çağrı merkezi olan Sağlık Bakanlığı projesi için gidecektim tam da yeni yıl öncesi:)) Hah dedim üst üste iki yıl yeni yılda dışarda olmak bu yılıda dışarıda geçireceğimi gösterecek:)) Ama ertelendi ve pazar günü gideceğim(yeniden ertelenmesse) Konuyu nereden nereye sardım, Konu detayları aklıma gelirse devam edeyim işlerden fırsat bulabilirsem.
Herkese sevgileeeeeeeeeeeeeer....

27 Aralık 2009 Pazar

ilk kandırmaca

kızıma söz verdiğim gezme ve diğer şeyleri yaptık bugün ve Ankamall'den çıkarken kızım birden ellerini ağzına kapatarak " aa annii doduva yemedik" dedi. Önce bi kaldım nasıl yani diye ve sonra bi baktım gözlerinin içine , bu resmen beni kandırmacaydı, yani kızım bunu bilerek yaptı bir dondurma daha yemek için....

anni efeye şakı söledim

Bu sabah öpülüp koklanarak uyandırıldım, genellikle haftasonu uyandırıldığım gibi, öpülürken birde " annecim seni çok özledim" sözleri eşlik etti , ne kadar mutlu uyandım anlatılmaz tabiki ve sonra hemen " anni efeye şakı söyledim " eklendi . Anladımki rüyasında efeyi görmüş ve ona şarkı söylemiş kızım. " ne söyledin" diye sorduğumda ise " uyusunda büyüsün eee eee" dedi kuzucum.Kayıtlara geçen ilk rüyamız:))

22 Aralık 2009 Salı

yupppii:)


Karakızın Güncesi'nden yılbaşı hediyesi geldi bize geçen hafta ama biz yazısını ancak yazabiliyoruz yoğunluktan. . . Kargo aradığında aa kim gönderdi diye heyecan yaptım ve eğitim verdiğim için yemek arasında gittim aldım ve gelirken açtım:)) Akşam işyeri yemeği olduğundan eve geç gitsemde kızım çok mutlu oldu hepsine. Kitabı hala elinden düşürmüyor ve çikolataları ise afiyetle yedi. O kadar mutlu oldumki hani düşünmek yeter evet hediye için ama bu dönemde gerçekten düşünmesi yeterdi, bıcır bıcır bi kaç şeyin içinde olduğu bir paket çok mutlu etti bizi çook. Yüreğine sağlık.....

15 Aralık 2009 Salı

annii bii ikii üüççç mööööööö

farmvillde takılırken:)) kızım ekranıma yaklaşıp " aa annii kar yamışş" dedi:)) ve arkasından başladı.
-annii kadan adam bapcam
-peki annecim kar yağınca yapalım
- annii atkı kocam kadanadama
-tamam annem atkıda saralım
- annii mununa havuçda takcam
- tamam annem burnuna havuçta takalım başka :))
orda kaldık ilerisi yok ama o kadar yaratıcı ki kızım devamlı fikirler devamlı yaratıcılık bayılıyorum ve yetişemiyorum hızına. Mesala bugün anemin evinde bi uçtan bi uca koşmuş durmuş annem "eylül ne yapıyosun " dediğinde ise " spor baporum anane" olmuş:))
geçen haftaiçi akşamlarımızı kızımın nazını çekerek geçirdik, devamlı bize " menim bıyam bitti, pışkanım bittiii " dedi durdu ve ben ona haftasonu alma sözü verdim. Pazar kırtasiyeye gidip alırken hala aynı şeyleri söylüyordu e çocuuum haftaiçi bişey yapmadı ya içinde kaldı sanırım:) boyaları alırken ebuşa da bişeyler almadan yapamadık tabiki ve eve gelir gelmez küçük bir hayvanat bahçesi yaptık gene ve bi sürü boyama vs vs .

hergün uyumadan önce mutlaka mööölüyoruz ve bunu 10 a kadar saydıktan sonra ikimiz birden möleyerek yada 3 'e kadar saydıktan sonra aynı anda mööleyerek deniyoruz defalarca . bi anlamı varmı hayır yok sadece kızım seviyo bunu yapmayı:) yan komşuuuu kusura bakmaaaaaaaa:))

12 Aralık 2009 Cumartesi

şarkı ve diyaloglar

Bu sabah pek bi keyifli uyandık ,daha doğrusu Eylül uyandı ben süründüm:)) Yatağın içinde ona kızım nolur biraz daha uyuyalım diye yalvarma ve uyuma arasında gidip gelirken bizimki şarkı söylemeye başladı.

Annii, beenn ,babaa
Ananee, dedee
Memett, yengee,ebusss
Bahar teyzee, efee ,hadarrr
....

Ama nasıl nağmelerle söyleniyor bu şarkı, devamında gezmeye gidiyoruz, yemek yiyoruzz :))

Kapı çaldığında
-Aaa kim ged acaba

Gece uyurken beni arayıp bularaakk
- Aanniim, annniim ama nasıl bir nağme anlatılmaz

Eline geçen lastiği bana veriken
-Anni bak yumusacık, hamur gibi,pamuk gibi:)))

Yumurcakta kayu dvd reklamı çıktığında hediye kayu kitabından bahsedilince bizim kuzu kalkıp dolabından kayu kitabını aldı ve tv ye uzatara
-KAyu bak sen:)

tabiki bi çoğunu gene unuttum.

7 Aralık 2009 Pazartesi

her şey geçecek ve çok güzel olacak ....

"ne ağlarsın benim zülfü siyahım
bu da gelir bu da geçer ağlama
göklere erişti feryadım ahım
bu da gelir bu da geçer ağlama

bir gülün çevresi dikendir, hardır
bülbül gül elinden ah ile zardır
ne de olsa kışın sonu bahardır
bu da gelir bu da geçer ağlama

daimiyem her can ermez bu sırra
eyüp sabır ile gitti mısır'a
koyun oldum ağladım ardısıra
bu da gelir bu da geçer ağlama"