CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

3 Haziran 2009 Çarşamba

kolyelerim



cuma günü, antalya öncesi kendime minicik bi hediye vermek istedim ve öğlen arasında işyerimin çok yakınında olan suluhana(ankaranın boncuk merkezi) gidip zincirler, kolye uçları ve taş oncuklar aldım ve gecenin bi yarısına kadar, antalyaya yola çıkmadan önce, bi kaç kolye yaptım. aslında çok basit bi kaç boncuğu zincire dizmek ama hem çok keyif alıyorum hemde çok rahatlıyorum bunları yaparken. eskiden çok daha profesyonel şeyler yapıyordum ama şimdi vakit bulamıyorum. antalyadan dönüşte ve sonra haftaiçi işyerime gelirken taktım yaptıklarımdan ve çok beğenildi. gümüş zincirli olan taşlı ve kolye uçlu olanlar tek bir kolye, diğerlerinin hepsi tek tek ama beraber takınca da çok şeker duruyorlar.

mobilyada kurarım:)


geçen hafta içinde bahar teyzemiz ve haydarın oğluşları efemiz ve evleri için alışveriş günleri yaptık ve sonrasında ise aldığımız mobilyaların kurulumunu. kızkardeşime daha uygun fiyatlı diye portatif adldırğım vestiyerin kurulumunu kim yaptı? tabiki ben:) iki saat kadar uğraşarak,bi nevi yap boz gibi eğlenerek ara sıra puff layarakda olsa dileğin de yardımıyla kurduk vestiyeri başarıyla. bazıları bu kadar parçalı ve büyük şeyi kuramassın mobilyacı çağıralım desede benim elimden ne kurtulmuşki:))


sonrada efeye aldığımız park yatağı kurduk ve kızım hemen yattı ve hatta uyuyacaktı neredeyse. renklerine bayıldım taa alırken, hele bide açınca daha bi içimize sindi.

meyveci eylüş


eylül küçüklüğünden beri meyvayı ve meyva suyunu çok seven bir çocuk ve mevsimine göre bol bol meyva yiyor ve hatta alınmazsa kıyameti koparıyor. işte kiraz mevsiminde kirazlı eylüş

eylüşümün doğumgünü fotoları

sonunda en azından resimleri yükleyebiliyorum.ebuş gelir gelmez,eylüle doğumgünü hediyesini verdi ve işte kızların hediyeyi açma girişimleri. eylül benim giydirdiğim kıyafetle ama sonra nazife yengesi hediye ettiği kıyafeti giydirdi ben pastayı getirmeye gittiğimde:)


kızıma sabahtan akşama "mutlu yıllar eylül" " iyiki doğdun eylül" şarkıları söylediğimden kızım akşama kadar gülümseyerek ve ne olduğunu anlayarak dolaştı ve pasta kesilirken çok mutlu idi.pastayı nazife yengemizin hediyesi kıyafetle üfledik.

özoş ve halişko


off offf diye bunalımla başlamak sevgili arkadaşlarımın yazısını yakışmıyor ama... işlerimdeki yoğunluğa birde hastalık eklendi ve bu nedenle yazamıyorum.

hale ve özlemle buluştuk anlayacağınız üzere. özlemin yalovadan geldiğini bize söylemeden sürpriz yapması hale ve benide buluşturdu aylar sonrası ve biz çok eğlendik hemde çokk. iyiki varsınız ,sizi çok seviyorumm.