CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Eylül 2007 Salı

odamızı gezelim


evimize gelmeyenler için kızımın odasınıda gezdirmek istedim. gecenin bu saatinde yani onikiye beş kala kızım deli gibi bağırıyo çığlık çığlığa. ağlamak değil kendi kendine oynamak diyebiliriz. bende bu arada bişeyler yazayım dedim bi ara videoya çekip onuda koyarım nasılsa:) dolabımızın bu eski hali şimdi daha dolu tıka basa hatta:)

halamızda geldi



babamız trabzona gittiğinde yani kızım 40ını çıkardığı akşam halamız gelmişti oğlu ile. buğra eylüle gözü gibi baktı saolsun . halamız eylüle ve resimlerine bakarken bile hep ağladı,hala msnde görüşürken ve resimelrini yollarken ağlıyor. demekki çok bekletmişiz onları bir yeğen için..

dilek teyzemin kucağındayım


dilek ve nalan teyzelerimizde geldi ama nalan teyzeyle foto çekmemişiz,sadece dilek teyzemiz var.

çok sevdim ben salıncağı


vee özoş teyzemizin aldığı salıncak. aslında taa ilk doğduğunda gelmişti yani özlem teyzesi yollamıştı kendi gelemese bile kargoyla ama yeni oturmaya başladı kızım,daha çok kısa oturuyo ve hemen salıncağımızı kurup kızımızı oturttuk ve resmimizi çektik. teşekkürler özlem teyzesi ...

yeniden yazıyorum



bugün bi garibim gene ve uzun zamandır yazamadıklarımın hepsini yazacak gibi hissediyorum bakalım yazabilecekmiyim. ımm neyle başlasam.teyzem ve deroş geldi ve gitti. zaten kısacık bi zamandı ondada muğla kırşehir derken bitiverdi izinleri. e bide bebekle eskisi gibi ilgilenemedim :( herşey değişiyo hayatımızda ama güzelleşerek iyiki geldin kızım. teyzemin kucağında heleki karpuzu görünce bizimkinin hali görülmeye değer:))

erken gelen bayram:)




Bugün istanbuldaki büyük ve küçük haladan bayramlıklarımız geldi. büyük hala yani rabia halamız ve onun kızı esradan yani küçük haladan.bide edamız var tabi göznurumuz nazar boncuğumuz o. küçük halamız hamile ,trabzonsporlu bi oğlumuz olacak yakında allahımın izniyle, bizde ona bişeyler aldık ama belki gideriz diye yollamadık daha. gidemessek kargolayacağız zaten. sizi seviyoruz büyüklü küçüklü halalar:))