CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 Mayıs 2009 Çarşamba

asparan

aslında o yoldan geçmiştim... daha önce marmarise tatile gittiğimizde datçaya giderken, marmarisle datça arasındaki o yoldan geçmiştik aslında ama. ama işte orada o yolda bu kadar güzel bir yer,bu kadar güzel bir kahvaltı, bu kadar güzel bir çocuk oyun parkı, mini hayvanat bahçesi heleki o büyükler için salıncak olabileceğiniz hiç düşünmemiştik. bu yazıyı okuyup oradan yolu geçenler sakın geçerken uğramamazlık yapmayın muhteşem bir yer. hele o büyükler için salıncak,hani türk filmerinde yakışıklı delikanlının genç kızı havalandırrarak salladığı salıncaklar gibi, o kadar güzelki hiç inesiniz gelmiyor, bir rahatlık bir dinginlik kaplıyor içiniz. sadece salıncakta değil maharet tabiki, asparanın müthiş yeşillliği, çiçekleri, köy kahvaltısı(aman dikkat açıkhavada ne yediğinizi anlamayıp ha bire acıkıp devamlı yiyosunuz, ama sonradan şişkinlik rahatsızlık yapmıyor) muratın sayesinde görmüş olduk ve çok sevdik. ankara yakınlarında olsa herhaftasonu giderim kesi(yani iyiki değil)




düğünümüz






















lelüş denizde






ve dönüşte kendimizi denize attık tabiki. oooh marmaris sen çok güzelsin, çok seviyorum ben seni,özellikle içmeleeeeeeeeeer.


kızım mayosunu giydirmeme bile fırsat vermedi vallahi....


kızkumu:))






cuma sabah bir heyecanla kalktıkki çok merak ettiğimiz kızkuma gidelim. hepimiz altımıza mayolarımızı giydik, şortlar,kısa kollular. çünkü marmaris çok sıcak denize bile giriliyor. kızkumuna bir gittik allahım nasıl rüzgar nasıl soğuk. buna rağmen meşhur yoldan yürüdük bir yere kadar ama soğuktu geri döndük çok dayanamayıp. günün komiği ise alinin altta şort üstte yağmurlukla denizde yürümesi idi:) dayımın üzerinde benim kot montum, haydarda hırkam,alide yağmurluk işte şahane poz:)) hava sıcak olsaydı kesinlikle daha fazla kalınası görülesi idi ama malesef soğukta bu kadar mümkün oldu. buna rağmen kesinlikle "mutluluk" daki kadar güzel ve mutluluk verici idi.

dönüşte kızım bol bol çiçek toplayıp, yeşillik özlemi giderdi

selçuk ve sedanın kınası





veee marmaris


çarşamba işten gelince yola çıkıp düğün için yola koyulduk. gece geç saatlerde muğlada idik. muğlaya girişimizde süper bir olay yaşadık. sabahın 03:30'u haliyle sokakta sadece çöpçüler var ve bizde onlara sorduk öğretmenevini. çöpçü tarif edip sonunada zaten kime sorsanız gösterir demezmi:))) gecenin o saati ve o yorgunlukla başka hiçbişey bizi bu kadar güldüremezdi sanırım.

muğlada öğretmenevinde kalıp dinlendik. ama günü harcamak istemediğimizden erken kalkıp gökovaya yola koyulduk. akyaka'da nadirin yerinde kazlar,balıklar eşliğinde çok güzel köy kahvaltısı yapıp,başından beri planladığımız haliyle gökovada kalma planından nedensiz vazgeçip marmarise yola koyulduk:) marmarise gidip dolaştık ve sağolsun murat sayesinde kalacak yer ayarladık,alışveriş yaptık,otelimize yerleşip kına için hazırlanıp yola koyulduk. bu arada kısacık zamanda kızıma mayosunu giydirip azıcık suya soktum. zaten akyakada denizi görünce anni su su deyip durmamız ve dizlerine kadar suya girmişti ama bu defa üzerinde mayosu olarak girdi lelişcüm denize.
kına için hazırlanıp yolda yemeğimizide yedikten sonra muğla merkezde kuaförde süslenip kınaya gittik.

thy yemek


pazar günü,bahar teyzemizde yapılan gün sonrası thy yemeği için ahlatlıbel telekom evinde idik. yine çok güzel bir organizasyon yapılmıştı şirketimiz tarafından. genel müdürümüz yine kapıda tek tek karşıladı ve elleriyle döner servisi yaptı bize. yemek sonrası yine genç çalışan kitlesi gözönünde tutulmuş ve bir grup eşliğinde eğlence organize edilmişti. grup coşturdu bizimkiler coştu ve kolbastıdan halaya güzel bir eğlence oldu herkes için.