CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Kasım 2007 Cuma

neler yapacağız daha

ananeye indik bugün hemen çünkü hastaydı dünden,düne göre toparlamıştı ama genede evle ilgili toplamalar yaptım ben onlarda torunuyla seviştiler zaten "ilacımda sensin doktorumda " diyo dünden beri kızıma ananesi. sonra haydar geldi ve biz haydarla dışarı çıktık saolsun beni gideceğim yere bırakıp o bankaya gitti.eylüşe sondalı film çekilecek hastaneye gidip sami beyin akadaşı doktoru buldum ve pazatesi sabah 8:30 da gitmek üzere aldık randevumuzu. ben hala tedirginim kızımın, canımın ,bitanemin canı yanacak diye ama yaptırmamak daha kötü,hüff annelik nasıl bişey düşünmediğim bi dakika yok ya canı acırsa.

bugünlerde eylüş hanım çok hareketli ve devamlı yeni şeyler öğeniyo bugün ananesi kızıma gel teyzesi gel gel i öğretti tabiki söyleyemiyo sadece biz gel teyzesi gel dediğimizde elini açıp kapatıyor ama öyle hızlı ve bi kaç kere değil. e yavaş yavaş herşey tabiki:) favori hareketimiz ise yüzünü yüzümüze sürtüp kendisini öptürmek ve geri çekmek ve sonra geri yüzünü uzatıp kendini defalaca öptürmek ve bunu sırıta sırıta öyle tatlı yapıyorki. yüzünü uzatmassa elini yanağımıza uzatıp bizi seviyo ve öptürüyo elini sonra geri çekiyo geri getiriyo derken kendi kendine ne oyunlar yapıyo.en sevdiğimiz şeylerden biriside ellerinden tutunca yürümek tatlı minişim nasılda ayaklarını bi tay edasıyla kaldırıp yere koyuyo deliriyorum sırıtmaktan. yemek yerken mam yapıyo sonra eylüş sultan hemde o kadar tatlı yapıyoki anlatamam.yemek demişken dün akşam aynurlarla yemek yerken kızımı kucağıma aldım koltukta sıkıldığı için ve herzamanki gibi ben yemek yerken kaşığı ağzıma götürdüğümde ağzını açıyordu ve bende bi cesaret pilav verdim kızıma nasıl afiyetle yedi hemde baya baya yedi, gecede daha çok su içti.yemekleri tuzsuz denecek kadar az tuzla yapıyoruz bu nedenle vermekte çok tereddüt etmedim. kızım yan dönme ve emekleme konusunda biraz tembel ama çok tatlı benim kızım çoooooooooook.

iskenderundan misafirlerimiz





dün yoğun bir gündü yine,doktora gidip idrar vermek uzun sürüyo çünkü ve geriyo insanı ya kayarsa idrar torbası sonra test kötü çıkarsa vs vs diye düşünüp duruyorum. sabahtan gitmek istedim doktoraki iskenderundan doktora gelen naim ve aynurla vakit geçirebileyim diye,bi önceki gün annemle konuşup eylüşü ona bıakacağımı söylemiştim. doktordan geldik ve annem rahatsızlanmış yatıyo bu halde değil eylüşe bakmak onun bakıma ihtiyacı vardı bu yüzden evden çıkamadım ama içim içimi yedi aynur ve naimin yanına gidemedim diye. akşamüzeri ali geldi işten ve doktora test sonucunu gösterdik 2-3 lokosit var idrarda ve cumartesi kültüre bakacağız dedi,arkadaşını arayıp sondalı film için yardım istedi bizim için .sonra aynur ve oğlu naimi almak için kızılaya gittim ama hava inanılmaz soğuktu ,ankara bu havalarda hiç çekilmiyor kar yağsada biraz kırılsa soğuk dedim hep.onları kızılaydan alıp eve geldik ve yemek çay faslı yaptık,bol bol benim takıntılı oyunum ogameden bahsettik ve mustafanın kulaklarını çınlattık:))ve otobüs saatinde onları aştiye götürdük. kızım naim ve aynuru hiç yadırgamadı hele naime gülücükler attı devamlı, aynurun kucağında bol bol öne doğru eğildi.naimle olan resmin çerçevesi köpekli çünküüü:))
naim ve aynurun ziyaretlerinden çok çok mutlu olduk ama keşke bütün aksilikler bu güne toplanmasaydı ve ben onları istediğim gibi ağırlayabilseydim,neyse yaza inşallah sözleştik.naim oks sınavını başarıyla atlattıktan sonra gelecekler biz atakule,hayvanat bahçesi,harikalar diyarı hatta belki amasra yapacağız hepberaber ama bu planladan mustafanın haberi yok o çalışacak:)