CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Mart 2008 Salı

hediyelerimiz


fulsen kızıma çok hoş pantolon ve bluz almış mother careden saolsun çok beğendik ve tuğçede eylüşe tabak çatal kaşık takımı, kaplumbağa şeklinde oyuncak ve çıngıraklı patikler almış playskooldan.çoooook teşekkürler

tuğçee




pazar ise erkenden kalkıp hazırlanmalıydık çünkü tuğçeye gidicektik. ankaranın iki ucu tuğçe ve bizim ev. hazırlanıp giyindik ve yola çıktık saat 10:30 civarı. arabasız olduğumuzdan otobüsle hoş bi yolculuk yaptık ve tuğçe bizi aldı eve yakın bi yerden, hava o kadar güzeldiki eylüşle gezmek isterdikte aslında ama kızlar gelecekti vakit yoktu. kızım tuğçe teyzesinin arabasında asılı olan araba kokusuna bayıldı ve hep onla oynadı arabaya bindiğimizde. bizden bi süre sonra fulsen ve oğlu efe, canan ve kızı beliz ve leto teyzemiz geldi ve hemen muhabbete koyulduk. bi ara kızımın uykusu geldi ve onu uyuttum ama beliz eylüşün yanına yatıp sarılarak elinden tutarak sevdi onu bol bol ve oyuncaklarla uyandırdı onu. çünkü onsuz yapamıyordu minik beliz hanım hoş eylüşde beliz için delirmişti :) efe erkek ağırbaşlılığıyla kızlara çok pas vermedi uyudu , annesinin kucağındaydı daha çok ama onlara göre çok küçük olduğundan kızlar ona çok yaklaşmadı. bu arada kızım tuğçe teyzesinin evinide turladı emekleyerek bol bol.eylüş uyurken beliz onun elini tutmuş yanına yatarken canan içeri girdiğinde" anne ben şimdi onun annesiyim dimi" demiş bunada çok güldüm söylemeden geçemeyeceğim.nasıl özlemişiz birbirimizi ha bire konuştuk ve tuğçe bi sürü hazırlık yapmış e bizde emeklerini boşa çıkarmamak için bol bol yedik:) özellikle mercimek köftesini çok özlemiştim (tuğçe nefis yapar ve bu endenlede sipariş etmiştim yapsana diye) sonra kızlar kalktı ve benim ne zamandır gitmem gereken optimuma gittik tuğçeyle bi işimizi halletmek için ordan kızıma ciciler aldım, bişiler baktık ve özsütte tatlılarımızı yedikten sonra tekrar eve dönüş maceramız başladı. otobüsle geldik gene evimize ama eylüş eve az kala mızıkçılık çıkardı uykusu geldiğinden gerçi bu kadar dayanmasına bile şükrettim. saolsun canım kızım beni çok üzmedi o kadar yol boyunca çünkü mamak-batıkent arası dile kolay tam 1,5 saat sürüyo otobüsle:) saat 22:30 civarı evdeydik e dahamı gelmeyelim eve ama dimi.

canımm eylüşümm



cumartesi günü alinin final maçı vardı ve bu nedenle kızımla biz uyuduk bol bol ve sonra giyinip ananeye indik ama artık eylüşle bişeyler yapmak o kadar zorki her an peşimde süper emekliyo çünkü.akşam ben işten gelince babamız hemen final maçını yönettiği için verilen madalyayı gösterdi bana ve kızına ve öyle resimledik ikisini.