CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Ekim 2009 Pazartesi

haftasonumuz

Benim yatağımda böyle uyuyor dana kızım, üzerini o açıyor ben kapıyorum ama özellikle ayakları açık olucak ...


Baba kız muhabbet ederken:) ama anneye de poz vermeyi ihmal etmezken....




cumartesi izin verdim kendime çünkü yorulmuştum hemde çok, zaten mecbüri dinlenmek zorunda kaldım çünkü rahatsızlandım ve acile gittim cumartesi akşamı ama şimdi iyiyim ve işyerimdeyim.

Hasta olduğum için kızımla cumartesi günü benimle beraber sultan ablası ve akşamda ananesi pazar sabah filiz teyzesi ve asuman ilgilendi . pazar günü öğleden sonra ise evde mümkün olduğunca aktiviteler yaptık. Efe geldiği için onlarla vakit geçirdik,kocaman olmuş benim tatlış yeğenim allahım neler diyor ağzının içinde, hele eylül yanına yaklaşınca ağzı açık onu dinliyor ona laf vermesini istiyor eylül abbasının, tabi bizimkide devamlı onunla ilgileniyor,ellerini öpüyor, ninniler söylüyor. Bu arada kızım efeyi görür görmez "annii senin adııın ebisee " demesi çok tatlıydı ve altı üstü bir defa gördü:))



Bu senenin başında aldığım ve sık sık faydalandığım(selda gibi yaratıcı değilim bu nedenle yaratıcı olanların fikirlerini çalıyorum) 365 etkinlik kitabına bakarak kızıma küçük bir ev hayvanat bahçesi yaptım ...