CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

9 Mayıs 2008 Cuma

bugün neler yaptıkk



sabah kahvaltımızı ananede yaptık ve sonra bebek görmeye edaya gitmek için aradık ama onlar aşıya gitmişler sanırım evde yoklardı bizde hülyaya gidelim dedik ve plan yaptık. saat 14:00 civarı hülyadaydık ve süper bi bahçe keyfi yaptık çook güzeldi. kızım bahçeden çağla ve bol bol ot yedi ve yarın içinde ananesi ona ebegümeci ve adını bilmediğim otlardan topladı gene .haftada bikaçgün annemim yaptığı otlardan yiyor eylüş zaten:)) sonra ayna ile oynadı uzunca bi süre çünkü üç yaramaz erkek çocuğu ona pas vermiyordu yürüyemediği için yanlarına gidemediği içinde deliriyordu bizimki,neyseki ayna ile oyalandı.



soonraa yemek keyfine geçtik. uzun zamandır canımın çekmesine rağmen işe gidiyorum diye sarmısaklı yiyemediğimden vede açıkhavada olunca o kocaman tepsideki bizim boncuk mantıyı hepimiz nasıl yedikk nasıll huff süperdi bi ara anıl kendini kaybetti ağzının kenarı falan salça idi:)) ama resim çekemedim çünkü mantı bitiyordu. kızımın elinde gene yarımdan büyük ekmek tırmıklıyordu cadı ekmeği o güzelim mantı dururken ekmeği ne yapmalı:PP ama yedi kızımda bol bol mantıdan.resimde hülya ve ben yokuz çünkü hülya mantıya yedek salça yapma telaşında ben fotoğraf telaşında idik.



yaramaz ikiler gökhan ve müko anılı deli ettiler ha bire çocuğun başına musallat oldular ama anıl kaçtı onlardan genede. işte kızımın peşlerinden delirdiği ama kızıma pas vermeyen üç silahşörler;anıl,gökhan ve mükremin...



ve sonra eve dönüş yolunda önce celalettin abimlerin marketten meyva alışverişimizi sonrada kuzenim yenerin mağazasından anneler günü hediyelerini aldık,babamın dükkanına uğradık eylüşü sevsin diye çünkü her akşam eylüşü sevmeye alışkın olan babam bugün benim izin günüm nedeniyle eylüşü göremeyecekti,sonra pastaneye uğrayı ebuşun doğumgünü pastasını sipariş ettik sonra haydardan kuruyemişlerimizi aldık ama asıl amaç eylüşün haydar özlemini gidermekti çünkü deliriyor kızım haydar diye.




ve sonra salı gününden beri defalarca denememize rağmen her defasında kızımın idrar poşetini kaydırmasından alamadığımız idrarı vermek üzere hastanemize gittik,aslında evde alıp götürüyorduk ama 10 kadar poşet harcadığımızdan evde poşetimiz kalmamıştı, hastanedede üç poşeti kaydırdıktan sonra verdik sonunda ve sonuçlarımızı gösterip evimize geldik ama kızım hastanede herkese şaklabanlık yaptı gene. son favorimiz olan dilimizi tutma merakımız hastanede depreşti gene bende elini ağzından çeksin diye eylüş ayağını çevir dediğimde gene ayağını çevirdi ama ben bu hareketi anlatamıyorum tabi cam a çekip video koymam gerekli,sonra dil çıkar dediğimde dil çıkardı,dilini tut dediğimde dilini,kulağın nerde dediğimde kulağını derken herkes bayıldı kızıma ve kızım bu resimde filiz teyzesi ile,saolsun teyzesi bizi yanlız bırakmadı hastanede yoksa gecenin 22:00sinde idrar koşturmacasında ne yapardım bilemiyorum