CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Ağustos 2008 Pazartesi

pazarımız

pazar günümüz filiz teyzemizle yapılan kahvaltıdan sonra tülaya bebek görmeye gitmeye karar vermemizle ani hareket ederek dışarı çıkmamızla başladı. ananemiz ve teyzem kırşehire gittiler cumartesi günü kışlık kurutmalıkları ve buzluğa konacakları almak için bu nedenle bu haftasonu onlarsız plan yaptık. cebeciden ankaraya binecekken filiz teyzemizin direksiyon hocası aradı ders için ve bizi aldı arabayla,yani kızım teyzesinin kullandığı araçla gitti tülay teyzesine, biz kızımla emirhanı sevdik bol bol ve tülayın yaptığı nefis yemeklerden yedim ben kızımda tülay teyzesinin eylüş seviyor diye haşladığı mısırdan yedi cerenin elinden. ve kızım bebeklik zamanlarını özlemiş olacakki ana kucağına oturup sallandı bi süre.

ve sonra önce ege sonra karadeniz turu balayısından dönen bahar teyzemize gittik. kızım orda şükran teyzesinin yaptığı gibi lavaboya oturup suyla oynadı bol bol bizde üç kızkardeş muhabbet ettik.

deryam...


ziyaretçi defterine yazdığın mesajın ardından buda msnime ben yokken yazdığın bir mesaj ve ben bunu yeni aldım. bu sabah annemlerde hepberebaer kahvaltı yaparken kızım senin yokluunu filizle doldurdu , derya olsaydı şimdi böyle vururdu diye kızıma vurmadan gösterirken eylüşde ıh ıhh yaptı:)) oda seni çok özlüyo emin ol teyzesi ve bugün annene dedim al götür derya özlemiştir diye ama o yok napıcam dedi:PPP annen senden beter durumda o burda ağlamaya başladı "çok alıştım, ben bu kadar olacağını düşünmemiştim" diyor devamlı. eve gelmek için kapıda iken eliyle eylüşe su atıyo eylüşde ona atıyoduki bi baktım gene gözleri doldu, ama napalım tatlım hasret heryerde...

"eylusumm bitanemmm ayrilali on gun olduu ve ben seni inanilmaz osllleedimmmm. bunlari yazarken bile gozumden yas geliyooo.keske yanimda olsan da isirsan kavga etsek yinee.seni de teysenle gondersinler"