CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Eylül 2008 Pazar

haftasonumuz

cumartesi işyerimden arkadaşlarımla planladığımız iftar için antares alışveriş merkezine gittik kızımı işyerime getiren babasıyla beraber, iş arkadaşlarımın mesaisi daha geç bittiğinden onlar iftar vakti geleceklerdi. kızımı işyerine yani operasyon katına çıkarıp orada emineye sevdirdim yedi kızımı emine bi sürü. antarese gidince bi sürü koşturan ve ha bire bizden ayrılıp erkek çocukların elinden tutup getiren kızımı yakalamakla geçti zamanım:)) havuzun kenarında oturup kısa bi süre havuzu izledi ama sonra gene etrafta koşturup kendinden çok az büyük erkek çocukların elinden tutup tutup onları yanımıza getirdi. acıkan kızıma bişeyler yedirmek için yemek katına çıktıkki orada ramazan eğlenceleri nedeniyle canlı müzik ve yarışmalar vardı bizimki hem yemek hem oyun dans karışık bişeyler yaptı keyfince ve sonra iftar vakti yaklaştığı için kukla kebapa masamıza çıktık. 12 kişilik bir arkadaş grubu olarak ama eylüşten fırsat bulduğumca keyifli bir iftar yaptık,kızım oradada ha bire oradan oraya koşturdu,kukla gösterisini izledi, oyun alanında sallandı, sağolsun görevli kızlar bi ara aldılar bende bişeyler atıştırdım ama kızım yan masadaki çocuğun yanına gidip gidip onu taciz etti. çocuk ha bire sandalyede ayağa kalktı ama eylüş onun bacağını elini kolunu tutup durdu yanıma gelde oynayalım diye, ama çocuk baya geç açıldı ve sona yakın indi sandalyesinden. bütün yemek boyunca bana en çok hacercim yardım etti. tam bir anne daha evli bile olmamasına rağmen. eylülü alıp dolaştırdı, şeker yerken akan salyaları için hemen peçete tuttu vs vs gibi detayların hepsini düşünmüştüki ben bile bazılarını düşünememiştim. çok teşekkür ederim 11818 in en şekeri,en canayakını bitanesi:))


kızım burger king şapkası ile tavuk ve ayranını yerken .


şepşeker hacer ve eylüş.




ve bütün masa yada "ankara için iftar vakti assistt için iftihar vakti":))) (ramazan sloganımız:PPPP )
sağdan say olarak başlıyorum iftarımızdaki arkadaşlarımı. oğuz,recep,onur,fatih,apdullah,babamız
ve güzel assistt kızlarımız:)) kırmızılı olan yani hacer,ilknur,esra ve ayşe


ve iftar sonrası metro grosmarkete geçip ilknura laptop baktık işte kızım oradaki koltukların birinde. aslında odasına alsammı diye düşündüm çünkü o kadar rahattıki o koltukta ama odasında çöp koyacak yerimiz yok:))

ve pazar sabah işyerine gittiğimde hala uyyordum ve günü işyerindeki tüm yoğunluğa ve ne kadar abuk adam varsa aramasına rağmen uyuyarak geçirdim,bu uyuma eylemi ilknur ve esradada farklı değildi herkes bi uyurgezerlik eşliğinde hizmet verdi. ve iş çıkışı iftar için kardeşimlere iftara gittik ve nazifenin fazlaca güzel yemeklerinden gene fazla kaçırdık. ebuşla eylüş gene delirdiler,bol bol oynadılar,birbirlerinin ellerindekini aldılar,ebuş eylüşü iteledi durdu,eylüş ananeyi kıskandı vs vs .sonrada celalettin abimlere çaya gittikki yan dairede oturan sultanlara geçmekti niyetimiz ana onlar oraya gelince hepberaber orda muhabbet ettik. içerde durmaktan sıkılan kızımı dışarı sultanımla gezmeye çıkardığımda kızım sokakta oyuncak satan bi tezgahtan elinde itekleyerek sürülen ve bu sırada ses çıkaran bi oyuncağa yapıştı ve bırakmadı bende aldım tabi ve kızım devamlı onunla oynadı. ilerleyen saatlerde acıkmış olmalıki yemeklerin yanında dolaştı durdu ve ıh ıh dedi.ben nezifelerde yedi diye yiyeceğine ihtimal vermesemde biraz makarna yoğurt ve sonra tatlı olarakta kadayıf yedi ayşe yengesinin ellerinden . fotoğra makinamızı unuttuğumuzdan bu akşama ait resimler yok ama özellikle hazine annesinin mandallarla kızımın saçını yapması görülmeye değerdi:) saçları uzamışta bide mandallarla süper saç modelleri yapılırmış artık.