CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Ocak 2009 Pazar

cumartesi

aslında bugün aşure için haydarın ananesi fındık ebeye gidecekti kızım ananesi ve teyzesiyle ama , teyzemizin midesini üşütmesinden dolayı kötü olması nedeniyle ananede kalarak teyzesine baktı. anne işten çıkıncada sultanlara karne hediyesini vermeye gittik, çünkü sultan biz onu aramadan "aşkolsun emel abla unuttun dimi" diye bizi aramıştı ve acilen gitmek gerekirdi yoksa sultanımızın sabrı kaçardı:) cerenimizede hediyemizi aldık ve bugünde ona gideceğiz kısmetse. iki fıstığımızında karnesinin hepsi 5 ve hediyeyi fazlasıyla hakettiler .
sultanımızın prenses tacı ve elindeki sihirli sopasıyla kızım:)

bayram dedesi ve hazine annesiyle eylüş. yaza yapılan artvin planları konuşulurken ben " ben eylüşle zor giderim,biraz sorun olur " dediğimde bayram abim " ben onun sorunlarını biraz ısırırım" diye eylüşe bakarak ısırma hareketi yaptı ve eylüş tüm akşam boyunca onu taklit etti.

bahar ver haydar


perşembe akşamı bahar ve haydar bize geldiler,kızım onları görünce çok mutlu oldu yine ve bi sürü oyunlar,cilveler yaptı onlara. özellikle haydar delisi kızım; haydara öpücüklerle cilveler yaptı. bahar ve haydarımızın bir oğlunun olacağı kesinleşti,şimdi sıra ismin karar verilmesine geldi.