CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 Ekim 2009 Perşembe

alakasız bi sürü şey

geçenlerde ebru sayesinde tanıyıp devamlı takip ettiğim edanın sitesinde bu ayakkabıyı gördüm ve hemen istiyorum diye yazdım ve bi kaç gün sonra geldi. ayakkabıyı ilk gördüğümde zaten çok beğenmiştim ama eda ile geceyarıları mailleşmelerimiz tadına tad kattı:) İlk fırsatta sarı bir sueter giydim beyaz gömlek üzerine ve adıbılarımı giydim(mina'dan alıntıdır) 1500 kişinin çalıştığı ve bunların çoğunluğunu bayanları oluşturduğu işyerimde her gören çok sevdi adıbımı:)) eda'cım ilgin alakan, sıcacık,içten maillerin için teşekkürler. Kendimi tamamen yayınlayamıyorum çünkü kareye sığamıyor bu dolma parmak ablan kikiikki:)




Bu aralar çok yoğunum,çok bunaldım, kısa da olsa bir tatil istiyorum... İşyerinde nefes alamıyorum, saate bi bakıyorum 17:15'lerde ve saat 18:00'da kursum var, son detayları toplayayım vs vs derken apar topar çıkıyorum, kurs sonrası eve gelip kızımla oynuyorum,uyutuyorum ama onunla uyuyamıyorum. pc başına geçip raporlarımı, eğitimlerimi hazırlıyorum,bloglara bakıyorum... Haftasonu okul diye tutturan kızımı anne çocuk eğitimi projesi kapsamında 2 saatliğine halk eğitim merkezine götüreceğim ve bize de bir kişilk yer açarlarsa(açmazlarsa yüksek yerdeki tanıdıklarıma başvuracağım:PPP) her cumartesi iki saatliğine kızım ve ben bu proje kapsamında olacağız yoksa önüne geçemiyoruz bu cadını okua gidicem diye alıp çantayı çıkıyor sokağa ve el tutturmuyormuş annme ben büyüdüm tek basıma yüyüyebiirim diye:)) ha bide şey var
*eylül büyüyünce ne olacaksın
*dokto soaa babakan :)

Kızım hala hayvanat bahçesi anlatıyor ve ona söz verdiğim kaplumbağa alma işini daha çok küçük diye erteleyerek cansızını aldım:) ismi ne diye sormayın tabiki hadaa(haydar) sonra balıkların adı geliyor (efe,ben,ebus, anane,dede,memet...) altı üstü 3 balık var ama sayıyoda sayıyo:)


ııım sonra geçen haftasonu bi ara cumartesi mesaiye gidip eğitim sonrası kızımla alışverişe çıktık ve bi kaç parça bişey aldık. Bahar teyzemiz , efe ve anannemizle idik. Bahar teyzemizden efeyi alıp onu arkadaşlarıyla dolaşmaya yolladık ve efe uyurkende kızımı oyun salonunda oynaması için bıraksakta o oynamamayı tercih etti, bizde onu dışarıdan izledik.