CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

5 Haziran 2009 Cuma

katılıyorum + deliyim

takipçisi olduğum iki arkadaşımın bloglarındaki yazılarına tamameeeeeen katılıyorum . o kadar güzel o kadar benden yazmışlarki. hatta bi süredir yazmak istediğim kafamdaki bi çok şeyi yazıya ben değil onlar dökmüş o kadar yani. hangi yazılarmı?
minenin "niye blogda güncelleme yok?" ve neslihanın " I have a dream" ve "Anne ya da Değil? Annelik Etme Meselesi Üzerine "

işlerim çok yoğun ne zamandır ve blogda baya geriden geliyor bu nedenle, hatta bloga eylüş neler yapıyor yerine anne neler yapıyoru yazıyorum hep. çünkü gerginim, garibim içimden bişi gelmiyo gibi ama bi gelir gibide:) dengesizim... sanırım bahar sendrumu, bahar depresyonu neyse işte öyle bişi. bi çok şeyi yapmam gerektiği için yapıyorum keyif alamıyorum, ama yapmam da lazım.
özellikle dün çok komiktim. hastayım ve işyeri hekimimiz 4 tanecik ilaç verdi. dün akşam eğitimim var ve sabahtan erken kalkıp annemi doktora götürdüm ama eve geldiğimde bayıldım çok fena oldum ,kahvaltı sonrası annemlerde yattım sonra eylülü uyutup annem yanıma verdi. ben uyandım işe gelme kaygısı ile ama kötüyüm , arayıp eğitimi iptal ettim sonra direktörümü aradım ve gelemeyeceğimi bildirdim,tamam dedi. eylül uyurken eve çıkıp maillerime bakma deliliğini gösterdim ve sonra maillerimde işle ilgili aşırı sorunlardan dolayı saat 17:00'dakalkıp işe geldim :(