CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Mayıs 2008 Pazartesi

ve eve geldik





gelirken aştiye küçük ve büyük halalarımızı bıraktık otobüslerine binmeleri için ve sonrada nazife ve hazine abla indi ama sultan kızlarla oynamak için bize geldi.dilek ve eylüş evde oynarken, babamız rahatsızlığından dinlenirken, beste, sultan, zeynep ve ceren bahçede oynarken bizde hale ile aşağı inip bestoşa kıyafetler aldık ve babanneside kızıma bir gelinlik aldı bahar teyzesinin düğününde giymesi için sonra eve gelip evde çok güzel muhabbet ettik akşama kadar. bu resimde dilek kızımın odasında çocukları oynatırken


fal öncesi balkonda kahve ve sigara keyfi yapan bir grup:) halenin canı şalvar giymek çekince annemden gelen şalvar ile hale:)


akşam yemek yedik gene ama çocuklara yere sofra serdim rahat rahat yedi kızımda çünkü masayı sevmiyo benim kızım vallahi.yemeğimiz vardı ama kızkardeşimin canı yufkaya makarna dürmek istediği için makarna yaptık:) yemekten bi süre sonra hazine abla sultranı almaya geldi ve sultan gitti.kızlarda iki kız takıldılar.


elma yerken kendini kaybeden kızım,o koca elmayı minicik elleriyle tutup toplam 6 dişi ile yemeye çalışması çok komikti:) ve gece 11 civarı onur mağaza kapanışını yapıp hale ve besteyi almaya geldi,onlarla beraber tülay ve cerende gitti filizle beraber ve biz evde babannemiz,buğra,eylüş,ben ve ali kaldık.

pastamızı keserken


kızım uyanınca palyaçomuzu ve fotoğrafçımızı aşağı çağırıp pasta kesmek için hazırlandık ama kızım hala esniyordu:) etrafında beste ile zeynep arkada buğra, yüzlerinde çiçekler kalpler ve ellerinde çiçek balonlarımız.

ve kızım pasta gelmeden önce çocuklarla ama buğranın boyu yetmediğinden filizcim onu tuttu yoksa kızkardeşim çocuk diil tabiki:))

ve işte pastamız geldi ve eylüşün etrafında kendi ile ilgili bişiler olduğunun farkında ve mutlu hallerinde bir pozu,pastamızı hale teyzemiz mottadan getirtmiş hatta birazda hikayesi var ama çok teşekkür ederiz kendisine.


ve pastayı üfledik kuzum hep mumlar yansın isterdi çünkü bayıldı mumlara yada etrafdaki herkesin bizim etrafımız toplanıp bakmasına ve resim ve kameraya çekmesine:)


çocuklarla ilglenen onlara balonlarla çiçekler,köpekler yapan,yüzlerini boyayan ve sonrada pasta kesilirken yanımızda olan eylüşün başlarda bayıldığı sonrasında gördüğünde anlamsız çığlık attığı palyaçomuz:)


kendi pastasından yemeyen,ben çatal uzattığımda nerdeyse kucağımdan atlayan cadı doğumgünü kızı eylüşş


küçük ve büyük halaları ile eylüş.toplu resim çekilmesi için organizasyon yaptım ama olmadı elimizde olmayan nedenlerle ama burda arkadan azıcık görünüyo masamız.


ve kızım teyzesinde.zaten akşama kadar onda uyudu onda yedi,


babanne,büyük hala,küçük hala ve babamız ama eylüş o ara nerede ise kayıp sadece onları resimlemişiz.


of anane yediğin yetmiomuş gibi banda yedirdin ha :))


yarıtoplu bir resim:)

doğumgünüz

ve sonunda nasıl yapacağız hadi şöylemi yok böylemi diye planladığımız ilk doğumgünümüzü yaptık. ahlatlıbel telekom evinde toplantı olabilir ihtimali nedeniyle evde yapmayı bile düşündüğümüz ama neyseki toplantının iptal edilmesi ile ahlatlıbel telekom evinde brunchda yaptığımız doğumgünümüz çok güzeldi bana göre. yer sıkıntımızdan istediğimiz herkesi çağıramasak bile 20 kişi civarında bir kutlama gerçekleştirdik.katılan herkese çoook teşekkür ediyoruz.

ebuş arabada gelirken uyudu ve sonra hemen mama sandalyesine yerleştirdik işte orda ağzı açık uyurken,halasının güzel danası :))


hale teyzesi pastamızı illa ben yaptıracağım diyordu taa ne zmandır pastayı yaptırdığı yetmezmiş gibi sabahın köründe kalkıp bide kipaya gidip 1 yaş mumu aramış deli arkadaşım ha bu arada bide belki evde yapma ihtimalimiz vardı mekandaki toplantı nedeniyle bu endenle bide oturmuş bana pasta çörek tatlı yapmış kuzucum:))


kızım kahvaltı sonrası mama sandalyesinde şirinlikler peşinde, aslında şirinlik yapmasınada gerek yoktu çünkü herkes onun için gelmişti ve onunla ilgileniyorlardı zaten:))


istanbuldan doğumgünü için gelen küçük halamız esra ve henüz 4,5 aylık oğluşumuz yağız efe, ama kızım burda efenin elini ısırmış çocuğum nasıl ağladı hemde izi bile çıkmıştı.


hazine abla ve eylüş, bayram abim şehirdışında olduğundan gelemedi ama sultan ve hazine abla yanımızda idi en azından. ama sultan ha bire palyaço,balon ve dışardaki park derdinde olduğu için(diğer çocuklar gibi,hepsi hepberaber hep biyerlerde idiler) resimde yok

yeter annem,dilek,babamız(hasta olduğu için çok fazla masumane tavırlarıyla gün boyunca naz yaptık)ve istanbuldan gelen büyük halamız rabia.


kızımın tek halası sınavı nedeniyle katılamadı ama amasyadan gelen babannemiz ile gelen ve gün boyunca garsonlarla masa toplayıp servis arabasını kullanan halamızın büyük oğlu buğra yiğit



tüm şiriniğiyle hem ahlatlıbelde hemde evde çocuklarla ilgilenen dilekimiz


açık büfeye dayanamayıp çok kaçıran ve hatta eylüşü unutan ananemiz ve eylüş:) annem kesin kızıcak bana ama şaka bi yana normalde az yiyen annem yemek ve sonra tatlı sonra mantı sonra meyva olayına girdi ama benim tansyon sorunundan dolayı korkularımdan bakışlarıma maruz kaldı ve frenledi kendini. bi ara kızım ananesini görünce ona atladı ve anane cici yaptı ve öptü defalarca sonrada uzun süre onla kaldı. ananemzile eylüş hem dışarı çıkıp yürüyüş yaptılar hemde parkta oynayan kızlara bakıp geldiler.


ebuş ve nazife yengemiz. dayımızın son anda çıkan işi sebebiyle katılamaması endeniyle ikisi gelebildi ama olsun.


ve sonra kızımın pili bitti ve uyudu teyzesinin kucağında bi süre sonrada rahat bi yere yatırıp uyuttuk ve sonra uyanınca pasta olayına girdik e tabi o arada biz çok yedik çoook:))