CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

6 Temmuz 2009 Pazartesi

vee teyze oldum

cumartesi günü izinde olmam sebebiyle doktor işlerimi halletmek istediğimden, arkadaım süreyyanın yardımlarıyla medicana ankarada küçük bir check-up yaptırdım:) benimle beraber baharıda kontrol ettirdik ve oradaki doktor çok ilgilenerek doğum yapmasının uygun olacağını bildirdi. 42. haftaya gelinmiş ve kilo olarak 4011 gr olmuştu efe... kendi dr u izinli olduğundan pzartesiye kadar beklemeyi düşünen bahar sonradan tülin hanımı arayarak onunla konuştu ve hastaneye giderek yatışını istemesine karar verildi. akşam üzeri hastaneye gidip yatışımızı aldık ve vip girşimizi yaptırmıştıkki bebek iri olduğu için sezaryen kararının alındığı bildirildi ve kızkardeşim 20:41 de 3750 olarak efeyi dünyaya getirdi. çok tatlı, çok şeker bir bebek bütün bebekler gibi.... hoş geldin efe teyzen seni çooooooooook seviyooo.....

bahar ve haydar doğumdan bi kaç saat önce , cepa alışveriş merkezinde,filiz teyzemizin yanına gittiğimizde:))
efe ve bahar ilk anlarda...

sabah acil, akşam yemek




cuma sabahı bir gün öncesinden hafif sancıları gelen bahar teyzemizi acile götürdük. nst ve kontrollerden sonra eve yollandık doğum başlamadı diye ve ogünü beraber geçirdik akşama kadar. akşamda haydar,ali,bahar,eylüş ve ben yemeğe çıktık.uzun zmandır yoğun illerden ve koşturmacadan beraber bişeyler yapamıyorduk , hepimiz için iyi oldu.

işte teyzemiz hafif sancılı iken :))


ve teyzemiz sancı çekerken diyabbasıyla oyun oynayan ,kitap okuyyuran eylüş. eylüş dileğe bayılıyor e haksızda değil çünkü dilek onunla çok ilgileniyor, ingilizce öğretiyor,kutu kutu pense oynuyor:))