CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

7 Kasım 2007 Çarşamba

teyzesinin beyaz gülü


kızıma şapka örmek için ipleri karıştırıken rabia halasının ördüğü şapka geldi aklıma ve teyzeside burdayken denedik ve işte görüntüleri. zaten beyaz gülüm diye seviyodu filiz teyzesi,beyazlar içinde işte kızım:)

rabişle oyun zevki




kızım kendi boyuna yakın arkadaşlarla oynamayı daha çok seviyor hatta onlara bakışı bile farklı. komşumun ve aynı zamanda kızkardeşim filizin adaş arkadaşının kızı rabişde geldi kızımın teyzesiyle bize. teyzesiyle oynadıktan sonra rabiş legolarla eylüşde zıp zıp zürafalarıyla oynadı. bu arada bu legolar bu hafta kurtarıcım oldu:) eve gelen çocukların sıkıldığında hemen legoları seriyorum oynuyolar bi güzel bende ne yapacağımı şaşırmıyorum.rabişle oyun ve teyzesiyle biraz daha sevişmeden sonra uyudu kızım inşallah uzun bi uyku olur.

salı günümüz


evdeydik bişey yapmadık,günlük oyunlar ağlamalar. kızımın gece beni uykusuz bırakması nedeniyle yorgunluk had safhada idi ama dışarıda çıkılması lazımdı. eylüş ananeye bırakıldı ve ben geldiğimde anane dışarı çıktı hemen işi olduğu için bizde evde benim babannem yani seboş ve eylüş kaldık. sonra evimize geldik. gece eylüşe gazdan dolayı metsil verdik ve bu gece uyudu şükür kızım rahat bi şekilde ama benim yatmam gene 3 ü buldu sanırım alıştım artık bu tempoya uyuyamıyorumda yatınca:) ananesi kızıma ördüğü kazakla beraber birde atkı yapmış bende gece onun bademlerini ve çiçeğini yaptım. aslında çiçek fikri yoktu ama ip azıcık artınca atmaya kıyamadım ve çiçek yapıp ekledim atkısına.şirinde durdu bence.