CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Haziran 2009 Cuma

can sıkıntısı sonrası

ve dün can sıkıntısı sonrası( yazılan yorumlara ayrıca teşekkür ederim ve şimdi iyiyim) kızılaya gittim akşam vakti. saat 21:00 gibi kızılayda idim. imge kitapevi müdavimiyimdir ve oradan kızıma perinin hediye ettiği cemile kitaplarının geri kalanlarnı aldım çünkü kızım çok sevdi ve devamlı okutuyo bana, benim işim varsa oturup resimlerine bakıyor akıllı uslu bebeğim.. İmgeden sonra ali ile Mülkiyelilere gittik ki uzun zamandır beraber gitmiyorduk. Bişeyler yedik can sıkıntımı paylaştık , biraz yürüdük rahatladım...

eve geldiğimizde çok sevindiğim bir hediye ile karşılaştım. bahar teyzesi kızıma bi türlü seçemediği doğumgünü hediyesini almış ve çok şık paketlemiş,çok şık bir çanta ve kitap ayracı

almış ve not yazmış. canım kardeşim doğum öncesi bu düşüncen ve zamanlaman için saol.

haftasonumuz

bugün haftasonuna giriyoruz ama geçen haftasonu yazısını yeni yazıyorum ben işlerden.







geçen cumartesi iş arkadaşlarımla beraber pikniğe gittik ailece ve kızım o kadar eğlenip o kadar koşturduki eve geldiğimizde saatlerce uyudu ve sonra gecede kesintisiz uyudu. zaten uykusu çok sorunlu değildir ama kesintisiz uyuması güzeldi.



kızımı günlerde aç bırakıp piknikte yemek depolattım:)) domates yerken kendini kaybetmiş eylüş bu nedenle herkes bu resme bakıp çok gülüp bana bu çocuğu açmı bırakıyorsun diyor. zaten yemesi iyi olan eylüş piknikte 2 köfte,2 domates,8 mantar,yarım kilo kiraz,yarım muz ve hatırlamadığım bi sürü şey yedi:))


murat,ali,hakan ve burcu masada yemek sonrası:) aslında arif'de vardı ama o an yakalayamamışız...



ve kızım tabiki bebeğinide gtürdü pikniğe ve ona ilgi alaka sonsuzdu. burada altını değiştirirken. ben kesinlikle dokunmuyorum alıyo, altına bişeyler seriyo altını açıp değiştiriyo ve sonra kucağına alıp çarşafa sarıp ninnilerle uyutuyo bebeğini.

ve anne kız salıncakta...