CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

1 Ekim 2007 Pazartesi

pis gaz,git gaz


kızım huysuz huysuz uyumuştu zorla,az önce uyandı sırtını sıvazladım biraz gaz çıkardı,oysaki emdikten sonrada çıkarmıştı, biraz durdu kakasını yaptı ve ondan sonra bir gülücükler bir kahkahalar. aslında aksam kaka yapmak huyu değildir ama! demekki huysuzluğunun tek sebebi aşı değilmiş. şimdi babaya gülücükler dağıtıyor:) o rahatlayınca benim üzerimden bin yük kalktı. hep iyi olsunlar. bugün sağlık ocağında tartıldıda kızımcım 6,600 ve 62 cm olmuş ve baş çevresi 41. dr iyi dedi kilosu için. kilo takıntısı yapmayacağıma dair habire kendime telkin versemde olmuyo:) annelik tuhaf şey. yazının başlığıda benim kızımın çoook gazlı zamanlarında gazını çıkarmak için sırtını sıvazladığım ve masaj yaptığımda uydurduğum şarkısımsı:)

resim olarak alakasız ama en çok sevdiğim resimlerden birini tercih ettim. ödekk kızım:))

3.karma-bizi karmaşık eden-aşımız


bugün 3.karma aşımızı yaptırmak için sağlık ocağına gittik. ilk defa sağlık ocağında yaptırdık aşımızı. doktorumuzun olduğu özel hastanemizde yaptırıyoduk ve saolsun fitnat hemşiremiz bu konuda ve diğer konularda bize hep çok yardımcı olmuştu ama sağlık bakanlığının özel hastanelere aşı vermeyi iptal etmesi yüzünden sağlık ocağında yaptıracağız artık aşılarımızı.biz özel aşı yaptırmadık hiç. doktorumuz ilk yaptırdığımız aşının ateş ve huysuzluk yapması durumunda özel aşıya geçeceğimizi söylemişti.ateş ve huysuzluğumuz olmamıştı bugüne kadar . bugün kızım beni özellikle iftar vakti ne yapacağımı şaşırtan bi anne yaptı. kendimi apar topar hazırlanınmış ve sokakta buldum,markette babamızı bekliyoduk ana kız. babamız geldi ama kızımın huysuzluğu geçmedi gene. ananeye uğradık dönüşte ordada aynı,gene apar topar eve geldik emdi,bolca huysuzlanarak uyudu. inşallah sorunsuz bi gece geçiririz.
sağlık ocağında aşı yaptırmanın eksi tarafı var tabiki hastanemize göre; hastanemizde bize bi oda veriliyor ve biz orda aşı öncesi hazırlığımız yapıyoruz ve yine aşı sonrasında emzirip altını değiştiriyoruz hem huysuzluğumuz geçene kadar beklediğimizden,hemde etrafta kimsenin olmayışından kızım hep daha rahattı.bide sağlık ocağındaki hemşire çok mıy mıydı deli etti beni. o kadar kalabalık olmasına rağmen tek hemşire ve sanırım en yavaş hemşire olduundan ben iice gerildim.