CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

30 Ekim 2007 Salı

halalarımızın doğum günleri




küçük halamız esra ve onun küççüğü(bilerek iki ç ile yazdım eda bilir nedenini:)) nazar boncuumuz göz nurumuz edamızın( böyle yazıncada esra alınırmıki,ama alınmaz alınmaz onuda çok seviyoruz biliyo zaten,eda küççük diye) doğumgünü arka arkaya. dün esramızın yani kamile küçük halamızın doğumgünü idi. aldık haberini ormantik ormantik yürümüşler yasinle:)) edamızı aramadık daha akşam arayacağız abiside gelince diyecektimki aklıma geldi akşam biz fatmalarla dr a gideceğiz. uzun lafın kısası ;canlarımmm sizi çok seviyorum irili ufaklı,hamile yada kıvırcık,gözlüklü yada gözlüksüz halalarımız:)))

battaniyem


yasemin yazınca aklıma geldi. benden kalan ve kızımın kullandığı tek şey benim bebeklik battaniyem. biz üç kızkardeş olduğumuz için benim kıyafetlerimi onlarda giymişler ve bişi saklanmamış ama battaniyemi kullansalarda saklamış annem ve bana verdi taa evlendiğimde sandığıma koymuştum. eylüş doğmadan çıkardım ve bi kaç defa kullandım ama havalar soğuduğu için battaniye rafımızın en altına koydum ve o nedenlede unutmuşum. kızıma dün gece çorba yaparken dereotu koydum ve bugün içerken baya severek içti. aslında aklımda dere otu koymak yoktu hem besleyici bi özelliği varmıdır bilmiyorumda. kızıma çorba bizede kabak yemeği yaparken farkettimki brokolimiz yokmuş ve çorbayı patates,kabak,havuçtan yaptık kendi yemeğimize dereotunu eklerken acaba denesemmi dedim ve ekledim kızımın çorbasınada.

29 ekim


çok yorgunum ve çok uykum var ama yatamam. gecenin 1 i ve ben yarın için yemek pişiriyorum ve eylüşüm için çorba yapıyorum. gün içinde kızıma yetişmekten bu saatlerde işlerle ilgilenebiliyorum ancak. kızıma bu sabah ilk defa tam olarak bi kahvaltı vermeyi planlıyorum bunun için tuzu gitsin diye suya peynir ve zeytin koydum. sabah bakacağım eğer istediğim gibiyse vereceğim. bu sabah filiz teyzesi çok güzel bir kahvaltı hazırlamıştı bize,mükremin,sevgi halam ve reyhan filizin sayesinde güzel bi kahvaltı yaptık. halamın kucağında devamlı sofraya atlayan kızıma halam dayanamadı ve zeytin emdirdi.bizimki bayıldı gene,yeterki bizim yediklerimizden bişi gitsin hemen açıyo ağzını kuzucuk.kahvaltıdan sonra evimize geldik ve oynadık bol bol çünkü kızım hiç uyumadı bugün, bi ara babasına bırkıp alışverişe indim ergun amcamız gelecek diye yapılacak yemekler için ama ergün amcamız gelemedi malesef, babamız onunla görüşmek için dışarı çıktı annede gene kızıyla oynadı:) ananemiz geldi kırşehirden,kızımı çok özlemiş hemen sevdi,öptü kokladı ve daha 2 gün önce başladığı kazağı bitirmek üzere ama denemeye getirmiş,sadece tek kolu kalmış ama o halde bile çok beğendik biz.29 ekim olması sebebiyle balkonumuza büyük bayrağımızı astık gene ama dışarıdan resim çekmek aklıma gelmedi açıkcası.