CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

14 Haziran 2008 Cumartesi

perşembe-devamı



perşembe günü ben yazılarımı yazarken kızım uyandı ve yatakta bi güzel oynaştık ikimiz,sonrada yemeğimizi yedik. başta çorbasını ben içirdim güzelce ama sonra kaşığı eline alarak kendi içmeye çalıştı bende çatalı verip patatesten yemesini sağladım,aslında kendi çatalı var ama eylüş bizimki ile yemek istiyo bende yanında iken bizimkini kullanmasına izin veriyorum.




sonra üzerimizi giyinip dükkana indik çünkü ananeyle ani bir kararla alışverişe çıkmaya karar vermiştik. dükkanda kızım biz yemek yerken cee yaptı bize bol bol e kendi karnı toktu tabi:)) o sadece karpuz yedi bizimle.



annem,ben ve eylüş bi güzel gezdik talan ettik çarşıyı,aslında amacımız bahar teyzemizin kep giyme törenine ananeye bişiler almaktı ama bulamadık istediğimiz gibi bişi,babama ve kardeşim mehmete babalar günü hediyesi aldık,eylüşün babasına hediyesi önceden hazır olduundan kendi babasına bişi almadık. geç çıktığımızdan geç saate kalınca filiz teyzemizin işten çıkmasıyla hepberaber özsüt de muhallebi yedik ve evimize geldik,kızım yolda uyudu teyzesinin kucağında.

0 yorum: