CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 Ağustos 2008 Salı

anlatabildiğim kadarıyla

içimdekileri,düşüncelerimi yazıya dökme konusunda çok başarısızım bu nedenle böyle bi başlık attım.aslında anlatılacak, daha sonra hatırlanası öyle çok şey varki düğünle ilgili ama ...

cuma günümüz çook hareketli geçti çünkü yapılması gereken bir sürü işimiz vardı. filizin ve benim elbiselerimiz için terziye gidildikten sonra kızılaya geçti kızlar bende eve geldim kayınvalidem,eşimin kızkardeşi alev ve çocukları gelmişti çünkü,onları ve kızımı alıp eve çıktım ama gelinlik provası ve slayt gösterisi için tekrar kızılaya çıkmam gerektiğinden akşamüzeri alevle beraber dışarıdaydık ve gelinimizle buluştuk,filiz elbise işini halletmek için tekrar terziye geçti. gelinliğimizin son detayları için bekledik ve teslim aldık, düğünde takmak için inci kolye takımımızı aldık bu sırada. eve geldik ve hemen hazırlanıp ortaya çıktık. bizde düğün öncesinde aile ve yakın akraba eğlenir, kendi aramızda söyleyip oynadık ve kınaya hazırlandık.ertesi gün öğleden sonra hazırlı olsuna erkek evine gitmek için hazırlandık,hayırlı olsuna giderken erkek evine bişeyler götürülür,bizde çörekler,tatlılar,tavuk vs vs hazırlayıp gittik ve orada yemeğimizi yeyip biraz oynayıp geri geldik evimizdeki misafirlerimizi ağırlamaya.

babam ve eylüş hayırlı olsuna gitmeye hazırlanmış bizi beklerken:)

kız anası ve erkek anası farkı:) erkek annesi gülüyor kız anası mahsun:)))

teyzem ve yengem oynarlarken.



ve mükocanım babasının yokluğunu aratmayarak oynarken . canımmm şişeler çıkınca elindeki şişeyi ortaya dikip etrafında dönerek oynadı,hiç tanımadığı halde bi insan bu kadarmı babaya benzer. çünkü oynadıktan sonrada kızlar topluluğunun arkasından gitti dana:))

damat ve sadıçın kollarında kızım,tamer çok koşturdu düğünde özellikle kayın geldiğinde ona yaptırmışlar bi çok şeyi e ama sadıç çekecek:))


vee tüm kızlar benim evde son detayları yaparken

babası ve eylüş kınada

0 yorum: