CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 Kasım 2008 Pazartesi

iki düğün

cumartesi sabah baharlarda uyandık ama kahvaltıyı annemlerde yapmaya karar verdik, annemlere gelip kahvaltı yaptıktan sonra düğünler için hazırlanmamız gerektiğinden eve çıktık ve hazırlandık. çok acele saçıma şekil verdirmek için kuaföre gitmem kuaförün beni 45 dakika esir almasıyla uzadı, çok acele işimi halletmem gerekiyordu çünkü baharı acil olarak tülin hanıma götürmemiz ve sonra düğünlere yetişmemiz gerekli idi. muayenede önemli bişey olmadığı ve düşük riski taşımadığını söyledi tülin hanım bahara ama on güne yakın dinlenecek ve mümkün olduğunca hareket etmeyecek küçük kardeşim. doktorun ardından hemen devlet konukevi-ankara palastaki ilk düğünümüze geç kalarakta olsa gittik. saadet ve carlonun nikah sonrası tebriklerine bizde katıldık ve sıra bize gelene kadar ankara palas duvarlarındaki atatürkün ve devrin resimlerine baktık, o kadar güzel bir resim arşivi vardıki duvarlarda... tebrik sonrası arkadaşlarla biraz m uhabbetten sonra diğer düğün için yola koyulduk. işte saadet ve carlo hala tebrikleri kabul ederken:))


ve ankara palastan iki görüntü,aslında elimde olsa duvarlardaki resimleri tek tek resimlerdim.


ve sonra canselin nikahı için çetin emeç bulvarındaki mydonose plazaya gittik. ismet ve leto ile muhabbet ettik,canan kızı belizin gelini yakından görme talaşı yüzünden bizimle aynı masada oturamadı. gelinimiz şirinemiz çok güzel olmuştu ama ... biz iki sulugöz leto ve ben fazla kalamadık çok ağladık çünkü ve hemen ayrıldık tebrik sonrası.

nikah sonrası kafamızı dinlemek ,biraz sakinleşmek için biyerlere oturmaya karar verdik ve arkadaşımız alperin kızılaydaki yerine gittik,zaten ne zaman buluşmamız gerekse orayı tercih ederiz. afiyetle yemek yedik ve sakinleştik,kafamızı toplayamadık ama,yani konu silinemedi beynimizden bi türlü. sonra annemlere gelip kızımı sevdik hepberaber,ismet annemin kurufasülye pilav ve turşusuna dayanamayıp bide orda yemek yedi:)) çay ve meyva keyfi sonrası ismeti ertesi günkü büyük buluşma öncesi dinlenmesi için eve yolladık. ismete devamlı bu konuyu hatırlatmak ve renginin değişmesini izlemek süperdi tüm akşam boyunca.

ve son olarak ismet eylüşü öpmeye çalışırken:)

0 yorum: