CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Şubat 2008 Cumartesi

idrar yolları

kızımın 3 defa iye geçirmesinden dolayı koruyucu dozda kullandığımız antibiyotiği bıraktık sonunda şükür. çünkü sami bey bu ayda temiz çıkarsa bırakabiliriz demişti ve bu ay geçen cuma verdiğimiz idrar kültürü temiz çıktı ama ben sonucunu anca yazabiliyorum yoğunluk ve unutmak karışıklığından .

çamurlu çiğköfte

sabah eğitimden sonra operasyon alanına itildik sevgili eğitimcimiz sibel hanım tarafından:) şaka bi yana herşeyin bi sonu var tabiki ve herne kadar "eğitim şart" olsada operasyon bizsiz olmazdı ve 28 ocak eğitim grubu olarak güzel bi başlangıç yaptık bugün. akşam herzamankinden bir saat kadar geç çıktım ve biraz başım ağrıyordu eve gelmeden yolda ağrıkesici içtim ama geldiğimde hala sersemdim, annemde kızım ben filiz ve bahar oturduk ve sonra ali ile haydarla çiğköfte yemeye dışarı çıktık ve benim sevdiğim çamurlu çiğköfteye gittik. ankara gene karlı bi gün geçirdi ve gecede yağıyordu hala yağıyodur sanırım. dışarı çıkmak rahatlattı beni e tabi ağrı kesicininde payı ile artık iyiyim ve kızımla oynaştık bol bol.yarında güzelce vakit geçireceğiz minişimle ve alışverişe çıkacağız,planlarımıza sadık kalırız inşallah.ve şimdi ali aradı ps alıp geliyorlarmış haydarla yani onlar sabahlarlar oyunla valla ben yatarım çekemem onların ps keyfini:)

eğitimde bitermiş:)





eğitimin başında hiç bitmeyecekmiş gibi gelen 3 hafta şaka gibi çabucak geçti ve biz bugün öğleden sona operasyona geçtik. daha önceden kararlaştırdığımız üzere dün kızlar bişeyler yaptık ve sibel hanımda eğitimi erken bitirerek hepberaber yukarıda bişeyler yedik ve muhabbet ettik ertesi gün neler olacak diye:)) beklediğimizden çok farklı değildi ama bazılarımızı panikletecek kadarda zor değildi herşey.işte eğitim sonrasından görüntüler.

eğitimden aklımda kalanlar:)
iyi günler canım : erdinç-nuri alço
oraya gelirsem : zeliha
ya hocam ama yaa : zeliha
hocaaam : eylem
ya yok ben yapamıycam : ilknur
oytun un adı : her denemede polemik
daha unuttuğum bisürü şey var biliyorum ama işte unuttum napiim. hatırlayanlar yorumlara yazsın. mesela sibel hanımın serdarı değerlendirme tehditleri,muratın sabahın yedisinde sibel hanıma çiğköfte yapıyorum geç kalıcam diye msg atması:))