CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Temmuz 2008 Çarşamba

eylüş neler yapıyoo






*süt içmeyi seviyoruz artık ve sabah erken saatte ve gece yatarken sütümüzü içiyoruz
*mem olayımız hala son sürat devam ediyo ve zaten kesmeyide düşünmüyorum
*dün kızım benden su istedi:) "çu ve ve " dedi ben bi afalladım kaldım
*annii annii diye beni çağırıyo devamlı bişi istediğinde .allahım ne tatlı bi ses:)
*istediği yerden inme konusunda o popişkoyu bi yana atarak dönmesi varki analtılmaz yaşanır,bunu uyurkende çok tatlı yapıyo yön değiştirmelerinde.
*biraz ısırma olayımız vardı ama bu hafta düzeldi,dişi kaşınıyor diye düşünmüştüm ama görünürde gelen bir dişimizde yok,izin versem ısırma konusunda ilerleyecekti.
*yürüme çalışmalarımız devam ediyor ama çok yavaş ve bende üzerine gitmiyorum
*kızım bezini çıkarınca işemeye bayılıyo ve bunu bilerek yapıyo,bugün annem bzeini çıkarıp hava alması için bırakınca bahçenin köşesine gidip çiş yapmış ve sonra gülmüş hele annem bezi atarken "e ee" diye nasıl sevinmiş ve kendini bezletmemiş. ben uyurken aldım kızımı bezsiz ve eve getirip bezledim.
*hergün meyva suyu içmeye bayılıyo ve özellikle erik-vişne karışımına bayılıyo, sıkma portakal uzun zmandır içmeyen kızıma atakulede sipariş edince bi çay bardağını içti gene bayılarak.
*kızım şimdilerde deryaya alışsada ilk geldiğinde onu ananesi ve teyzesinde kıskanmış olacakki eline vuruyordu deryanın buda onların rasında bir oyun oldu artık, şimdi derya eylül vur diyo oda gülümseyerek vuruyo deryaya:))
*üzerimizi giyinmeyi hala sevmiyoruz ama kollarını kaldır dediğimde sırıtarak kaldırıyo ve bende rahatça çıkarıyorum üzerini.
*suda oynamaya bayılıyo,evde kova görmesin içinde su varsa hemen onun tepesinde ve banyo yaparkende şıp şıp ha bire suya vurup sıçratıyo. onu yıkarken bi süre böyle oynamasına izin verip sonra onu yıkıyorum ama genede banyodan çıkışlarımız biraz olaylı oluyor.
*mevsimin tüm sebzelerinden yiyor bunun dışında annemin özel yemeklerindende tabiki mesela pancar :) bunun dışında günlük et tüketiminede dikkat ediyorum.
*özellikle şeftali ve muzu eline verince kurtuluşları yok kızımın elinden,diğer meyvalarıda severek yiyor,
yemek seçmemesine rağmen kilo olarak hafifiz , bende çok minikmişim bebekken,dr umuz da normal diyor kilosuna,bu günlerde kontrolümüz var yazarız kilomuzu ve boyumuzu.

pazar-tesi,salı












pazar günümüzü yaseminle brunch ve daha sonrası gezmeye ayırmışken yaşanan aksiliklerden dolayı bugünü evde geçirdik.kahvaltıdan sonra bahar,derya ile evimize geldik ve kızım öğlen uykusuna yattı, düğün hazırlıklarından yorgun düşen baharım uyuyakaldı ve derya ile alide film izledi e bende işlerimi hallettim, annelere dinlenmek,film izlemek, keyif yapmak lüks nede olsa. akşam annemlere indik ,annem ve eylüşle alışverişimizi yapıp eve geldiğimizde ; sevgi halamlarla selma abla ve dilekde geldi sanki semaverde çay kokusunu almışlar gibi:) hepberaber çok keyifli bi akşamdan sonra evimize gelip banyomuzu yaptık ve eylüş uyudu bende ertesi güne hazırlık yaptım.
pazartesi günü bi türlü istediğim gibi ağırlayamadığım yasemin ve alara ile dışarı çıktık,atakuleye çıktıkki bu kızımında ilk kuleye çıkışı idi.sonra dolaştık biraz ,aslında planımda ankara kaleside vardı ama iki kızla dolaşmak üstelik bebek arabasız zor olduğundan ve iş zamanım geldiğinden mümkün olmadı neyse bidahaki sefere inşallah. atakule resimlerimiz yaseminden çalınacak sonra çünkü benim makinanın pilleri bitti :(






salı sabah kızımla yatağkta sevişirken annemin telefonu ile kahvaltıya çağırıldıkki almanyadan aysel halamında geldiğini söyledi , hemen indik hazırlanıp ve cümbür cemaat kahvaltı yaptık,sonra kızlar baharın evini temizlemeye gittiler bizde halamlarla muhabbet ettik(aysel halam geldi diye sevgi ve hatice halamlarda geldiler) yemek faslından sonra ben kızımı uyutup iş için hazırlandım ve işime geldim. işten çıkıp anneme kızımı almaya uğradığımda gelen halaların arasına döner halamda eklenmişti,ee bende hala çok.