CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

7 Ağustos 2008 Perşembe

eylüşten kareler


kızıma teyzesinin kınasında giymesi için aldığım eteğin üzerine hale teyzesinin aldığı takımlardan birinin üzerini uydurdum ve altınada bi ayakkabı,denemek için sabah mahmurluğundan yararlandım kızımın çünkü artık kıyafet giydirmek iyice zorlaştı, vıyak vıyak bağırıyo anlamadığım bi şekilde. kızımın dudağına diikat. benim çok sık yaptığım bi dudak hareketidir bu şekilde kuş sesi gibi yapmaya bayılırım ve öpücük atmaya kızımda benden kaptı ve uzunca bi süredir yapıyodu ama tesadüfen yakalayabildim ve bir diğer detayda ojelerimiz, ilk derya teyzesinin geçen hafta sürüğü ojeyi bu haftada bahar teyzesi yenilemiş:))

ve kızım uyuma alışkanlığını değiştirdi, elinde bardak ve kaşıkla , kaşığın bardaktaki sesi ile uyuyor, erdinin kucağında ve en son elinde soda şişesine sarılarak uyuyor gerçi bi arada biberona sarılarak uyumayı adet edinmiştik ama:)) ben gelmeden bu şekilde uyuyan kızım.
zaten artık kendi odasında yatıyo,ağladığında su yada emzirerek yerine koyuyorum bazanda yanımda kalıyor. bunun dışında artık evin içinde ve özellikle ikimiz iken heryeri yürüyerek turluyor ama kalabalıkda daha az ve daha temkinli sanırım aaa yürüyo eylüle bakın diye milletin panik yapmasından rahatsız oluyor kızım, e bu kadar kalabalıkda normal aslında:))

düğün öncesi



teyzemizin düğünü yaklaştıkça koşturmacamız çoğalıyor,düğün hazırlıkları ve gelen misafirlerimiz e bide annenin işe gitmesi nedeniyle bloğa yazma işimizi yavaşlattık mecburen.geçen gün geç kalma telaşı ile işe koştururken yolda bi amcanın tahtadan beşik sattığını gördüm bi kaç farklı tahta oyuncak arasından beşik dikkatimi çekti çünkü benim çocukluğumdaki beşiklerdendi ve hemen geç kalma pahasınada olsa durup aldım(para bozdurma olayından dolayı geç kalma sorunu yaşadım bozuğum olmadığı için) amca beşiği elime tutuşturup para bozdurmaya çalışırken bende diğer oyuncaklara baktım bi tanesi çok şekerdi çekmeli bi oyuncak ve çelikdikçe tıkır tıkır bi ses mekanizması var. kızım beşiği görür görmez ee eee diye salladı tabiki:) içine bir döşek yapmak lazım ve birde bebek tam olur o zaman beşiğimiz.

salı günü izinli idim ,teyzem geldi hollandadan ve güzel bir kahvaltı yaptık meral yengemlerde(düğünü olan kızı yakın akraba yemeğe çağırır bizde,hani eskiden kız gelin olunca eskisi kadar sık gelemezmiş ya ondan sanırım, e şimdi eskisi gibi değil ama adet :))ebuşlarda geldiler ve iki cadı perişan etti bizi.

ve annemin kıyafet işini hallettik, filizede kıyafet baktık ama istediği gibi bişey bulamadık,akşam eve geldiğimizde herkes dayımlarda idi ve dayımların balkonda cümle ahali keyifde iken.


holladadan gelen dayımlar izmirden sonra kırşehire gittiler ve sonrada dün gece bizdelerdi,yarın alinin annesi,kızkardeşi ve çocukları ve erkek kardeşi geliyor. yani bizim ev kalabalık düzeninmi koruyor yaklaşık iki haftadır. haftasonu rahatsızlanan damadımız hala atamadı üzerinden kırgınlığını dün gene kötü idi ve bizde kaldı. dün akşam erdinin yağtığı şaklabanlıklardan bi kare:)

fenerbahçe o kadar gol atınca koyu fbli kuzenim sevincinden şaşırdıda biraz. ve sonra gezmeye çıkıp gece 03 civarlarında geldiler.zehra yengem kızıma çok hoş bir kıyafet getirmiş hollandadan ve onada telekkür ederiz.