CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

4 Eylül 2008 Perşembe

meyvalı eylüş:)))







iftar misafirlerimiz

bu ramazan ilk iftar miafirlerimizi bugün yani benim izin günümde alabildik, aslında bu hafta vardiyam gece idi ama recer saolsun beni kırmadı ve değiştikki ben iftara misafir alabilecektim ama bazı aksiliklerden dolayı anca bugüne alabildik. hazine abla,bayram abi,emre ve sultanım , annem,babam ve babannem bizde idiler ve çok güzel bir iftar yaptık sayelerinde ve iftar sonrası muhabbetler,kızımın bol bol sevilmesi ve yaptığı şirinliklerle geçti vaktimiz. kızımı çok büyümüş buldu herkes evet büyüdü tabi eylüş baksanıza kapı çalınca misafirlerimizi kapıda bekledi kızım .



ve sultanla oynadılar bol bol,sultan artık kocaman bir abla olduğundan kızımla çok güzel ilgilendi ve bende bu sırada çay,tatlı,meyva olaylarını daha rahat hallettim, gerçi saolsun hazine ablam bana iş bırakmadı desem yeridir,hatta çok güzel yaptığı kadayıftan bi tepsi yapıp getirmişki büyük bir zevkle mideye indirdik:))


üniversiteyi artvinde okuyan emre kızımı daha az gördüğünden en çok o ne kadar büyümüş dedi devamlı hele yaptıklarını görünce allahım ya dedi durdu. neyseki emre ramazan bayramından sonra gidecek ve bikaç defa daha görüşüp eylüş depolatacağız kendisine.