CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 Eylül 2008 Salı

kızımın marifetleri

*eylüş hanım ananesinde icraatlarına devam ediyor,e evdede tabi ama bu yaptığı fazlasıyla yazılmaya değer. annemlerin vestiyerdeki sadece kendi ayakkabılarını alıp annemlerin evdeki yattığı ve eşyalarının olduğu odadaki kanepenin üzerine sıralamış bi güzel kızım:)) annem şok olmuş bu duruma tabi ama çocukda bi sahiplenme duygusu var tabi:)) kendi eşyalarının olduğu ve yattığı odaya almış çocuk ayakkabılarını ve bi güzelde dizmişki görülmeli. zaten eylüş nerde olursa olsun çekmecelerdeki eşyaları dışarı çıkardığında arkasından onları geri çekmeceye koyuyordu ne zamandır, düzenli olacak heralde kızım , neyseki annesi gibi dağınık olmayacak:PP
*kızım herşeyi taklit etmeye devam ediyor ama ben unutuyorum yazmayı. annemlerin yan komşunun bebeğine bayılıyor kızım "eylül bebek nerde ?" " anni bebii" eliyle gösteriyor yan komşuyu. "eylül bebek nasıl ağlıyo" sesini kalınlaştırıp taklit ediyor.
* eylül tokasını yere atınca "eylül tokan nerde" eğilip yerde toka arıyor kızım:)
*elindeki topu atmasını istiyorum zıplamasına bakıyo hayran hayran sonra eller açılarak "annii dittii"
*biz burnumuzu silince hemen bi peçete edinilip burun siliniyor
*bu sabah markete gittik eksiklerimizi almaya, kızım o sırada tezgahtan kek aldı eline bende "olmaz eylüş alamassın "dediğimde yerine koydu gene güzelce ama sonra "annii ııh" diyerek aldı eline bende "kızım olmaz alma" dedim ve bıraktı.dediklerimi anlıyor ve yapıyor ama istediğini yapmaktada kararlı kızım. marketten çıkarken aldım keki açtım eline verdim ama yemedi,zaten bu tarz yiyecekleri sevmiyor işi gücü meyva ama bi heves alıyor sanırım.
*annemlerde yumurcak tv izliyorlar annem ve kızım,ve o kanalda çıkan herşey kedi bizim için, pisi pisi deyince dünyası değişiyor kızımın hemen etrafta kedi arıyor,geçen gün sultanlara gittiğimizde kedi görünce gene kedi sesi çıkarmaya çalıştı ve ben yanına yaklaştırdığımda sevmek için uzandı bile korkmadan.