CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 Kasım 2008 Pazartesi

pazar

sonunda beste ve eylüş buluşmasını gerçekleştirdik, hasta olsamda uzun zamandır istediğimizden ve artık ertelemek istemediğimden maltepe park alışveriş merkesinde buluştuk hale ve beste ile, annemde bizimle geldi değişiklik olsun diye ve babamızın hakem eğitiminin erken bitmesi sebebiyle oda bize katıldı, yani aslında kızkıza plan vardı ama bu arada babamızın bi kaç eksiğinide almış olduk. halenin telefonunu bir gece önceki misafirlikte unutmasından buluşmamız birbirimizden habersiz alışveriş merkezinde dolaşmamıza rağmen daha geç oldu:) annem "nasıl bulucaz onları" dediğinde "ben sen merak etme ali gelsin saniyesinde bulur" dedim ki aynen öyle oldu ali ve haleler beraber geldiler yanımıza:)) biraz dolaşıp bişeyler baktıktan sonra uzun bir yemek ve sohbet faslı yaptık canlı müzik eşliğinde, beste ve eylüş doya doya gezip oynadılar,dansettiler. sonrasında alışverişimizi yaptık ve kızım babası ve ananesiyle eve gitti bizde hale ve beste ile kızılaya yürüdük sohbet ederek. ordan ben işe geldim ama hastalığımdan dolayı öksürük mahvetti beni,devamlı sıcak içeceklerle azaltmaya çalışsamda öksürüğümü çok iyi değildim akşam boyunca.. kızım gene üç gecedir huysuz ve sabah farkettimki yeni bir dişi patlamış. sabah kızımı uyanında ananeye gönderdim ve ebn azıcık dinlendim yoksa tamamen iptal olup yataklara düşeceğim,şimdi daha iyiyim ama kırgınlık var hala, heryanım ağrıyor.

cumartesi

cumartesi sabah erken kalktık gene annenin önemli bir görüşmesi olduğundan dolayı, hemen kuaför, kıyafet, makyaj koşturmacasından sonra çok güzel gelişmeleri doğuran bir görüşme yapıldı ve sonrasında eve gelinip akşamki kuruluş yıldönümü kokteyline hazırlanıldı, eylüş uyuyana kadar kıyafet seçimi evdeki bi kaç iş halledildikten sonra kızımla vakit geçirdim aslında izinli olmama rağmen gene izinsiz olduğum cumartesi gününde. assistt a.ş. olarak 1. kuruluş yıldönümümüzü ahlatlıbel telekom evinde kutlayacağımızdan ben saat 17:30 gibi yola koyuldum. saat 19:00 da genel müdürümüz Adil bey, operasyon yöneticilerimizin bizi kapıda karşılamasıyla başladı kuruluş yıldönümü organizasyonumuz. genellikle iş çıkışı katılım olduğu için önce yemek yenildi ve sonra genel müdürümüzün yaptığı neredeyiz,nereye geleceğiz,neler yaptık prezentasyonundan sonra haydi eğlenceye denilerek grup mavi eşliğinde güzel bir gece geçirildi. genelde eğitim grubundaki arkadaşım murat ve hakanla aynı masada idik gece bitene kadar işte murat ve hakan
genel müdürümüzün özel kalemi sıdıka hanımla bahçede soğuk havada:))

takım liderim ceyhun bey(mavi gömlekli) ve en sevdiğim takım liderlerinden serkan tezer,

genel müdürümüz permonsı yüksek arkadaşlarımıza ödül verirken,

11811 in en sevdiğim iki takım liderinden ebru hanım (kırmızılı) ve sedat bey ile,ayşe hanımla çok tanışmadığımdan onunla ilgili bir yorum yapamıyorum ki bunu kendisinede belirtim:)


1. kuruluş yıldönümümüz için hazırlanan sadece assistt çalışanlarına hediye edilen telefon kartlarımız.